Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je uspešna sestra igralke Nine Ivanič!

13. 2. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
Nina Ivanič_Foto Ana Gregorič

Nina Ivanič foto: Ana Gregorič

Nina ima zanimivo in uspešno sestro, s katero sta zelo povezani.

Priljubljena igralka Nina Ivanič je močno navezana na svojo družino, za katero se bo postavila vedno in v vsakem primeru, saj je zelo zaščitniška. Nina, ki ima skupaj z možem Matjažem Repom sinova Luko in Miho, je močno povezana tudi s svojo starejšo sestro Majo Ivanič, ki v nasprotju s sestro ni igralka, temveč arhitektka.

Arhitektka Maja Ivanič, ki se le redko pojavlja v medijih – tudi ta fotografija je iz leta 2011 – v družbi sestre, igralke Nine Ivanič, in svaka Matjaža Repa foto: Mediaspeed

Dami ne skrivata, da ju značajsko povezuje tudi to, da se znata hitro spreti. »Ah, takšni in drugačni prepiri so pri naju stalnica, in tudi če gre za nepomembne malenkosti, vsaka vztraja pri svojem. Imava pa to srečo, da se hitro pomiriva in pozabiva na spor. Takšni pač sva,« v smehu prizna Nina, ki še dodaja, da mnogi njuni prijatelji pravijo, da si je s sestro fizično zelo po- dobna predvsem čez obrvi. »Z Nino se radi spreva, tudi če gre za nošenje copat v mojem domu. (smeh) Je pa Nina v naši družini tista, ki je odlična in zabavna pripovedovalka ter zelo odločna oseba, ki se vedno potegne za svojo družino. V nasprotju z menoj pa je bolj površna, pač umetniška duša,« pa z nasmeškom doda Ninina sestra Maja, ki v družinskem krogu nadvse uživa v vlogi tete svojim nečakom.

prejšnji članek
Dobro leto po smrti očeta Žan Kranjec olimpijski podprvak
Svet slavnih
Dobro leto po smrti očeta Žan Kranjec olimpijski podprvak
naslednji članek
Ljubezen po domače: Žalostna zgodba Mije Rovtar
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Žalostna zgodba Mije Rovtar