nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Graša in Hano bodo na poroki varovali telesni stražarji

17. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
3_petar grašo ana

Petar Grašo in Hana foto: osebni arhiv

V soboto se bosta poročila hrvaški glasbenik Petar Grašo in Hana Huljić. Zanimanje je tako veliko, da si par na vse pretege skuša zagotoviti vsaj nekaj zasebnosti.

Življenje Petra Graša je v zadnjem obdobju sila pestro, v le nekaj mesecih se je namreč odvilo več pomembnih prelomnic. Glasbenik se je minulo leto razšel z dolgoletno partnerko Danijelo Martinović, kmalu zatem je odjeknila vest o njegovem novem razmerju z 31-letno Hano Huljić, januarja je sledila novica o naraščaju, to soboto pa bo Petar svojo srčno izbranko popeljal še pred oltar.

Bodoča zakonca se velikega zanimanja javnosti seveda zavedata, celoten vrvež namreč občutita tako v povezavi z njunim razmerjem kot prihajajočim poročnim slavjem. To je tudi razlog, da skušata v svojem krogu obdržati kar največ informacij. Kot poroča portal 24sata, s podrobnostmi niso seznanjeni vsi gostje. Na poroki, ki se bo odvila v cerkvi sv. Frančiška v Splitu, si Petar in Hana želita predvsem spoštovanja zasebnosti, da pa se bo ta pomemben dogodek odvil brez neprijetnosti, bodo skrbeli tudi telesni stražarji. Bodoča starša se bosta sicer poročila v ožjem krogu, večje slavje pa načrtujeta konec poletja.

prejšnji članek
Okrevanje Tigerja Woodsa ne poteka po načrtih
Svet slavnih
Okrevanje Tigerja Woodsa ne poteka po načrtih
naslednji članek
Kako ukrepi vplivajo na snemanje šova MasterChef?
Svet slavnih
Kako ukrepi vplivajo na snemanje šova MasterChef?