benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Okrevanje Tigerja Woodsa ne poteka po načrtih

17. 2. 2022; 12.00
Avtor: STA
tiger woods

Tiger Woods je moral januarja spet na manjšo operacijo hrbta, februarja pa je bil že nazaj na igrišču. foto: Profimedia

Odlični ameriški igralec golfa Tiger Woods je priznal, da je zelo razočaran, ker njegovo okrevanje po hudi prometni nesreči, ki jo je doživel lani, ne poteka po načrtih.

Čeprav se je sprva bal, da mu bodo amputirali nogo, danes Tiger Woods določene golf udarce že lahko izvaja, a do polne pripravljenosti za morebiten nastop na turneji PGA ga čaka še dolga pot.

"Moje golfske sposobnosti so zelo omejene," je v sredo novinarjem po poročanju tujih tiskovnih agencij dejal 46-letnik. Pojasnil je, da določene udarce lahko izvaja, vendar ni še bil resno aktiven dlje časa. "Še vedno se trudim s hojo. To terja čas. Razočaran sem, ker okrevanje ne poteka po urniku. Rad bi bil že na določenem nivoju, ampak nisem. Sicer okrevam, ampak ne tako hitro, kot bi si želel."

Woods je prometno nesrečo doživel 23. februarja lani v Ranchos Palos Verdesu v Los Angelesu, ko je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zletel s ceste in trčil v drevo. V nesreči si je huje poškodoval desno nogo; z operacijami so mu v bolnišnici oskrbeli več odprtih zlomov desne noge.

Na neki točki se je Woods celo bal, da mu bodo amputirali desno nogo, a se je 15-kratni zmagovalec največjih turnirjev lani decembra vrnil na zelenice in zasedel drugo mesto na turnirja PNC Championship na Floridi, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Šlo je za turnir z nagradnim skladom milijon dolarjev, ki ga udeleženci razdelijo v dobrodelne namene, dvajset vrhunskih igralcev in igralk pa nastopa skupaj z enim družinskim članom. Woods je nastopil s sinom Charliejem.

prejšnji članek
Ste med njimi? Zamaščena jetra ima vsak četrti Slovenec
Zdravje
Ste med njimi? Zamaščena jetra ima vsak četrti Slovenec
naslednji članek
Graša in Hano bodo na poroki varovali telesni stražarji
Svet slavnih
Graša in Hano bodo na poroki varovali telesni stražarji