Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemna Janežiča na predstavah večkrat podpreta starša

18. 2. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Klemen Janežič

Klemen Janežič s starši foto: Katja Kodba/SNG Drama Ljubljana

Igralca lahko spremljate v seriji Ja, Chef in na gledaliških odrih v predstavi Vse OK!

Na premieri predstave Vse OK, ki je nastala po naročilu SNG Drama Ljubljana, smo v zaodrju ujeli tudi starša slovenskega igralca Klemna Janežiča. Ta v predstavi upodablja enega izmed glavnih likov Gregorja, kot nam je uspelo izvedeti, pa ga starša na odrskih premierah večkrat podpreta v živo. 

Poleg Janežiča v predstavi nastopajo še Benjamin Krnetić, Tina Resman, Nejc Cijan Garlatti, Barbara Cerar, Tina Vrbnjak, Saša Mihelčič, Saša Tabaković, Maša Derganc in Valter Dragan. 

O predstavi: 

Slovenska dramska noviteta Vse OK je nastala po naročilu za SNG Drama Ljubljana. Igra spretno prepleta različne realnosti sodobnega življenja. Postavljena je v secesijsko hišo, v kateri deluje soba pobega. V hiši, ki jo čisti čistilka Lili, priseljenka iz ene od republik nekdanje skupne države, živi gospod Franci, bolj ali manj osamljen na pragu jeseni življenja. Osrednji zapleti se dogajajo v sobi pobega, kjer honorarno dela študentka slikarstva Mihaela, ki si želi po diplomi podiplomski študij ali prakso v New Yorku, in kamor pride v petek zvečer na team building skupina sodelavcev neke korporacije. Tri narativne linije prekinja poetična prozna pripoved o Časomercu, ki predstavlja begunsko zgodbo današnjega časa; ima strukturo pravljice in tudi simbolno povezuje vsa tri dogajanja.

prejšnji članek
Kaj takega se v slovenskem šovu še ni zgodilo!
Resničnostni šovi
Kaj takega se v slovenskem šovu še ni zgodilo!
naslednji članek
To je čaj, ki zdravi in neguje!
Zdravje
To je čaj, ki zdravi in neguje!