pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Klobasa začinil romantičen videospot Urbana Vidmarja

24. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M. / PR
urban-vidmar, ne-me-pozabit, videospot

Utrinki s snemanja foto: PR

Urban Vidmar predstavlja svoj nov glasbeni izdelek Ne me pozabit, ki je tokrat v nekoliko nežnejših ritmih. V videospotu sodeluje tudi zmagovalec šova Kmetija 2019 Jan Klobasa.

Urban Vidmar nas je do sedaj znova in znova navduševal s svojimi udarnimi skladbami, ki so bile kot naročene za zabave. A tokrat je posegel po nekoliko bolj umirjenih ritmih in se preizkusil tudi v baladi. Danes tako premierno predstavlja svojo novo skladbo NE ME POZABIT, s katero želi Sloveniji razkriti tudi svojo nežnejšo plat.

Skladba, katere besedilo je napisal Rok Lunaček in glasbo znan 'feltnaš' Theo Čebron, tokrat temelji na Urbanovi osebni ljubezenski zgodbi ter naslavlja bolečino, ki jo ob razhodu z ljubljeno osebo v resnici doživimo prav vsi.

Urban Vidmar foto: PR

»Razhod z osebo, ki jo imaš res rad, pusti svoje rane. Tudi meni jo je in sem potreboval kar nekaj let, da sem jo predelal. Gre za bolečino, s katero se sčasoma sprijazniš in greš dalje, čeprav veš, da je košček tebe ostal pri njej. In prav je tako,« razloži Urban in doda, da četudi morda na prvi pogled skladba tako deluje otožna, v resnici v svojem bistvu skriva pozitivno sporočilo.

»Ne glede na vse je prav, da vsi svojim bivšim želimo vse dobro ... tudi jaz svoji želim življenje, v katerem je srečna, četudi v objemu drugega.«

Skladbi prav tako prilaga videospot, delo režiserja Luka Zailaca, ki so ga z ekipo posneli na Primorskem.

Utrinki s snemanja foto: PR

»Vesel sem, da smo na koncu vse scene posneli tu, čeprav je bil prvotni plan Gorenjska. Po svoje sem malce lokalni patriot (smeh) in izjemno rad pokažem vse naše skrite kotičke. Zavedam se dragulja, ki mu pravim dom« še doda Urban, ki mu bo tudi snemanje videospota ostalo v lepem spominu.

»Na sploh je bilo snemanje  izjemno zabavno. Celotna ekipa je bila profesionalna in tako smo videospot posneli v rekordnih sedmih urah! Edini pomislek, ki sem ga imel, je bil kader, v katerem sem nag pod tušem ... predstavljajte si mojo tremo, ko sem ga prvič predvajal staršema (smeh)«

Utrinki s snemanja

Utrinki s snemanja foto: PR

prejšnji članek
Jennifer Lawrence postala mamica
Svet slavnih
Jennifer Lawrence postala mamica
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Danijel pojedel obilje zarečenega kruha
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Danijel pojedel obilje zarečenega kruha