petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fantje iz zasedbe Zvita feltna razveselili oboževalce

23. 2. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
zvita-feltna

Zvita feltna foto: PR

Javnosti so predstavili nekaj novega, drugačnega, a še vedno s pridihom Zvite feltne.

Nova skladba Zvite Feltne 'Pridi nazaj' je nastala že pred dobrim letom dni, saj so fantje ustavitev družabnega življenja dobro izkoristili za ustvarjanje nove glasbe. Avtor melodije je pevec Blaž Gec, tekst pa je napisal serijski 'hitmejker' Rok Lunaček, s katerim Zvita Feltna neprekinjeno sodeluje že zadnjih pet let. Tudi tokrat je imel pri aranžmaju največ besede glasbeni producent Blaž Hribar, asistiral pa mu je Gec: "Ta skladba se je enostavno zgodila. Morda je malce netipična za nas, ki slovimo kot ena najbolj žurerskih skupin. Gre namreč za izjemno čustveno, nekoliko počasnejšo ter malce nostalgično skladbo. Govori o večni ljubezni, a vseeno ohranja udarni ritem, ki krasi vse naše največje hite in dobro predstavlja zvok Zvite feltne."

Zvita feltna foto: Promocijski material

Zvita feltna foto: Promocijski material

Video je na Gorenjskem posnela 'hišna' produkcijska ekipa Take Over Media pod taktirko Djomle KS. "Sodelujemo že nekaj let, skupaj smo ustvarili naše največje uspešnice, zmagovalnega konja pa se seveda ne menja," pravijo 'feltnaši'. V komični zgodbi fantje poskušajo očarati dekle na tržnici, a so pri tem zelo nerodni. Spot je preplet zabavnih scen, ob katerih se je ekipa neizmerno zabavala že na snemanju.

Scenarij tokrat ni bil povsem določen, več je bilo improviziranja in kar nekaj scen se je “zmedilo” zelo spontano. Matic Leban, Žan Janežič, Theo Čebron in Blaž Gec so se preizkusili v različnih vsakdanjih vlogah. Blaž je oblekel dirkaško obleko, Matic in Theo sta zidarja, Žan rekreativni tekač, v vlogi zapeljive prodajalke pa boste prepoznali mlado slovensko igralko Vesno Ponorac, ki jo kot Rebeko gledamo tudi v ta hip vroči televizijski seriji Gospod profesor.

prejšnji članek
Horoskop: Ne dolivajte olja na ogenj
Horoskop
Horoskop: Ne dolivajte olja na ogenj
naslednji članek
Nastja Gabor pred nastopom v šovu močno presenetila
Svet slavnih
Nastja Gabor pred nastopom v šovu močno presenetila
#nasazenazenska
nasazenazenska