Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne dolivajte olja na ogenj

24. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_astrologija_zodiak

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne dolivajte olja na ogenj, temveč se nagibajte k čimbolj harmoničnim debatam in dejavnostim ter podpirajte vse in vsakogar, ki bo gradil skupnost in je ne rušil.

Bik
Ljudje vas vidijo v drugačni luči, zato je nujno, da ste iskreni, saj ne bodo znali prebrati sarkazma in bodo dobesedno vzeli vsako besedo, kar vam lahko škodi.

Dvojčka
Če imate brate in sestre, je zdaj odličen čas za pomiritev. To bo pomembno za vaš finančni uspeh, saj se boste lahko vključili v poslovno delovanje in končno zaživeli.

Rak
Preverite vse papirje, še posebej vezane na lastništvo in dediščino. Vse bo potrebno urediti v najkrajšem možnem času, če le želite doseči mir in finančno svobodo.

Lev
Ljubezen vas bo podprla na način, da se boste lažje sprostili in v sebi našli vse potrebno za nov, želen način življenja. Po svoje boste postavili številne stvari.

Devica


Imeli boste potrebo vse urediti in se pogovoriti z vsemi v bližini, tudi z brati in sestrami. To vam bo izboljšalo počutje ter podprlo pozitivne misli za dobro ureditev.

Tehtnica
Sproščenost bo potrebna, da vas strahovi in negativna pričakovanja ne prevzamejo. Ne zamudite lepih daril, ki jih imajo zvezde za vas. Bodite odprti za vsa naključja.

Škorpijon
V pogovorih ne namugujte stvari, ki jih ne mislite resno ter se ne igrajte s čustvi drugih, saj bodo precej bolj resno vse sprejeli in se boste znašli sredi težav drugih.

Strelec
Imeli boste odlične domislice in vse vam bo šlo dobro od rok. Lotite se najprej svojih temeljev ter se pogovorite z domačimi, kako bi se vsega lotili, da se dobro uskladite.

Kozorog
Aktivirali se boste precej bolj pogumno, strastno v želji, da izpolnite svoje optimalne talente, ki jih boste vse bolj zaznavali in jih želeli vpeljati v redno delo. Uspeh bo.

Vodnar
Lahko, da boste imeli težave z glavoboli ali prehladi. Počutje bo močno vezano na način razmišljanja in govora, zato sledite telesu, ki vam bo sproti sporočalo stanje.

Ribi


Dobri projekti vas bodo povezali z tistimi, od katerih ste prej bežali. Zadovljni in samozavestni boste. Veliko lažje boste počeli vse čisto vsakdanje stvari z navdihom.

##IMAGE-1310960##

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Patricija model in igralka?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Patricija model in igralka?
naslednji članek
Fantje iz zasedbe Zvita feltna razveselili oboževalce
Svet slavnih
Fantje iz zasedbe Zvita feltna razveselili oboževalce