pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Patricija model in igralka?

24. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
patricija-harl, ljubezen-po-domače

Na potovanja se rada odpravi sama. foto: Osebni arhiv

Patricija Harl je tista simpatična svetlolaska, ki rada v dar poklanja banane. A kdo je pravzaprav mlado dekle, ki sodeluje v novi sezoni šova Ljubezen na vasi, kjer se poteguje za naklonjenost Jureta Novaka?

Patriciji Harl v življenju zagotovo ni dolgčas, saj se ukvarja s številnimi dejavnostmi, ki ji bogatijo vsakdan in širijo obzorja. Poleg osnovne službe, ki zajema vodenje ljubljanskega lokala, se nekdanja manekenka ukvarja z modnimi projekti, kjer sodeluje kot model, zelo pa jo privlačijo tudi odrske deske. »Sodelujem v gledališču, pred kratkim pa sem začela tudi s stand-up delavnicami,« nam zaupa Patricija, ki se zelo rada udeležuje kulturnih dogodkov.

Patricija Harl foto: Osebni arhiv

A to je zgolj ena plat, po drugi strani namreč Patricijo vabi v objem narava in velika ljubezen do živali. »Svoj prost čas si rada zapolnim, veliko mi pomenijo nove izkušnje in osebnostna rast. Obožujem adrenalin, pobege v naravo, potovanja, na katera se najraje odpravim sama, cenim pa tudi dobro craft pivo in kvalitetno vino,« pove in smeje se doda, da obožuje tudi spanje.

Patricija obožuje pobege v naravo. foto: Osebni arhiv

Patricija ima doma tudi dve kosmati ljubezni, ki jo naravnost obožujeta. »Imam dva psa. Oba sta posvojenčka. Psička Amy prihaja iz Bosne in psiček Cleo pa iz Srbije. Sem strogo proti kupovanju pasemskih psov, dokler je toliko dušic brez doma,« zaključi klepet sogovornica.

Patricija, Amy in Cleo foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
To so tekmovalci nove sezone šova MasterChef!
Resničnostni šovi
To so tekmovalci nove sezone šova MasterChef!
naslednji članek
Horoskop: Ne dolivajte olja na ogenj
Horoskop
Horoskop: Ne dolivajte olja na ogenj
#obraziavenija
obraziavenija