Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kako bi se sodniki borili za nagrado v šovu MasterChef?

23. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
sodniki

Bine, Luka in Karim foto: POP TV, edit: njena.si

Kuharske mojstre Bineta, Jureta in Karima smo vajeni v vlogah sodnikov kuharskega šova MasterChef. Kakšno pot pa bi kuharski mački ubrali, če bi se znašli na nasprotni strani, torej v vlogi tekmovalcev?

Kakšno taktiko bi ubrali pri bitki za glavno nagrado? Ali dobra pripravljenost in predhodno znanje koristijo pri takšni tekmi s časom?

»Na tekmovanje MasterChef Slovenija se lahko na nek način zelo dobro pripraviš vnaprej. Izzivi so dolgi približno 30 – 60 min, tehnike, kombinacije, sladko, slano … Osnovni asortima, ki je vedno na voljo in iz katerega lahko z nekaj znanja in iznajdljivostjo pripraviš odličen krožnik. Predvsem pa je vsako kuhanje nova tekma,« je za njena.si pojasnil Luka Jezeršek, medtem ko nam Karim Merdjadi kratko in jedrnato razloži, da bi predvsem igral na karto kvalitetnih jedi na krožniku in se ukvarjal sam s seboj.

Bine, Luka in Karim foto: POP TV

Pa Bine Volčič? Slednjemu se je vprašanje zdelo malce težko, ker pa je bolj kuhar kot igralec, smeje se pojasnjuje, da bi se na polno posvetil študiranju novih kuharskih tehnik, s katerimi bi navdušil sodnike. »Res pa je, da ko preveč eksperimentiraš, pogosto popustiš pri osnovah in že en problemček s soljo (preveč ali premalo) te lahko spodnese in si »out«… ni kaj, miren fokus, zbrana glava in maksimalna odgovornost pri izpolnjevanju zastavljenih nalog, to bi bila moja taktika.«

prejšnji članek
Ana Klašnja kot zapeljiva blondinka
Svet slavnih
Ana Klašnja kot zapeljiva blondinka
naslednji članek
Domino pokazal Mehičanko, s katero je bil poročen 15 let
Resničnostni šovi
Domino pokazal Mehičanko, s katero je bil poročen 15 let