državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca Funkl o ločitvi in vzgoji otrok

6. 3. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Mojca1

Mojca Funkl pravi, da obožuje svoj poklic, se je pa naučila postavljati ločnice in kdaj tudi reči ne. foto: Ana Gregorič

Z nekdanjim možem ostajata sodelavca v gledališču MGL, otroka pa tja redko zahajata.

"Že ko sva bila skupaj, sva v službi delala kot sodelavca, ne par. Ta ločnica, preklapljanje, je bila pri nama jasno vzpostavljena. Zaradi tega je bil prehod na neki način lažji, čeprav to seveda ni prava beseda. Je pa res, da sva skupaj delala le prvo leto po ločitvi, od takrat nisva bila več skupaj v novi predstavi. Človek se mora zavedati nekaterih stvari in profesionalno opravljati svoje delo. Je izziv, a človek je močan. Vse se da, če je volja. Ali boš vedno bežal od problemov? Včasih se to niti ne da in tudi ni dobro, da se umikaš," je za časopis Novice Svet24 povedala igralka, ki jo lahko spremljate tudi v seriji Sekrica v med. Sta njuna sinova podedovala ljubezen do igre? 

"Nobeden od naju ju ne vozi pogosto s sabo v gledališče ali na snemanja, če sva kdaj ju, je bilo to bolj izjemoma. Rada pa prideta pogledat kakšno predstavo. Imata neko humorno plat; sicer na zelo različen način jemljeta stvari, ampak z zelo zanimivim humorjem," je še dodala Mojca Funkl. 

prejšnji članek
Hči Jerneja Damjana darovala svoje lase
Svet slavnih
Hči Jerneja Damjana darovala svoje lase
naslednji članek
Se bosta Jennifer Lopez in Ben Affleck poročila?
Svet slavnih
Se bosta Jennifer Lopez in Ben Affleck poročila?