nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Jana Morelj videti tako mladostno?

6. 3. 2022; 12.00
Avtor: Revija Lady
DST_9314

Jana Morelj foto: Radio 1

Voditeljica je smejalne gubice sprejela, kljub temu pa zna poskrbeti za svoj mladosten videz ...

Voditeljica Jana Morelj je 18. februarja praznovala 39 let, in če je ne bi drugi opominjali na zadnjo trojko, niti ne bi dala toliko poudarka na to številko. »Počutim se stara okoli trideset let, to je zato, ker sem ves čas v družbi mlajših ljudi. Drugo leto pa bo zabava, a mislim, da so štirideseta nova trideseta, saj se ljudje vse več posvečamo sebi, bolj smo aktivni, več damo vase in nase. Naš način življenja vpliva na to, da smo videti mlajši,« pravi Jana, ki mladostni videz ohranja z redno aktivnostjo. S hčerko sta veliko zunaj, rada pa hodi tudi na sprehode in treninge.

»Delam vaje z lastno težo, kombinacijo kardia, uteži in elastik, in tako skrbim, da sem v dobri kondiciji. Glede prehrane pa imam zelo rada zelenjavo, ki je veliko pojem. Izogibam se kruhu, ker ga obožujem in bi lahko živela samo od njega. Edini 'kiks' je pomanjkanje spanja zaradi službe. Poskusim več spati vsaj čez vikend,« pove voditeljica, ki poleg fizične aktivnosti skrbi tudi za lepo kožo.

»Pred spanjem si vedno očistim ličila. Ne uporabljam pudra, temveč CC-kremo. Ne hodim pogosto na nego obraza, doma si kdaj privoščim kakšno masko. Gubice pa so tukaj, kaj hočemo. Rada se smejem in sem jih sprejela.«

prejšnji članek
Škampi nekoliko drugače
Kulinarika
Škampi nekoliko drugače
naslednji članek
Igralka Maja Blagovič ponosna na sinova dvojčka
Svet slavnih
Igralka Maja Blagovič ponosna na sinova dvojčka