zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Karim Medjardi: Jem enako kot prej

13. 3. 2022; 10.00
Avtor: Revija Lady
karim-merdjadi

Karim Merdjadi foto: Sašo Radej/M24

Priljubljeni sodnik iz šova MasterChef Karim Medjardi se z novo, vitkejšo podobo zelo dobro počuti. Zdaj ima več energije za vse delo, ki ga čaka tako v podjetju kot na snemanjih.

Pogum in disciplina za spremembe »Moj delovnik je redko krajši od petnajstih ur na dan. Zato takrat, kadar sem prost, svoj čas najraje preživim v miru. Pa naj bo to v naravi ali doma, na kavču,« hitro pove Karim, ki ni znan samo po svoji delavnosti in predanosti poslu, temveč tudi po tem, da je velik ljubitelj dobre hrane in družbe.

Karim Merdjadi pred izgubo kilogramov. foto: Miro Majcen

»Nikoli mi ni žal denarja za kakovosten izdelek, kakovostno opravljeno storitev in seveda za zelo dobro hrano,« pove kuharski sodnik, ki se mu je z leti zaradi posledice njegove strasti nabralo kar nekaj odvečnih kilogramov. Čeprav z njimi ni imel težav niti mu ni bilo nerodno pred kamero, se je, odkar ga nismo videli, odločil za ukrepanje.

»Za hujšanje ni bilo kakšnega posebnega razloga niti ne kakšnega posebnega recepta. Razmišljal sem, da je v življenju vse stvar zmernosti. In tako sem se tudi lotil hujšanja. Moja zmernost se je zelo obrestovala, saj sem izgubil dvajset kilogramov. Moja žena celo pravi, da me je preveč pobralo. Jem vse enako kot prej, samo porcije sem zmanjšal,« je za revijo Lady pojasnil karim.

karim merdjaji

karim merdjaji foto: revija zvezde

prejšnji članek
Kaj se dogaja s priljubljeno igralko?
Svet slavnih
Kaj se dogaja s priljubljeno igralko?
naslednji članek
Sta se Natalija Gros in Rok Kunaver poročila?
Svet slavnih
Sta se Natalija Gros in Rok Kunaver poročila?