pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sekirca v med: Tega niste vedeli, a tako sta zasebno povezani igralki

26. 3. 2022; 11.00
Avtor: Revija Lady
lea cok 1

Mila in Lea foto: Osebni arhiv

Lea Cok in Mila Peršin sta mladi igralki, ki ju poznamo iz serije Sekirca v med, v kateri igrata sestri, zelo blizu pa sta si postali tudi, ko ugasnejo kamere.

»Zelo dobro se razumeva, med nama je neka posebna vez, ki se je vzpostavila med snemanjem. Ko sem jo prvič zagledala, sem vedela, da je ona moj človek. Zelo je srčna. Vsi odnosi se zgodijo, ko je na obeh straneh interes. Če je obema interes, da se dobro počutita, potem bosta v to vlagala. In midve sva očitno dobri vlagateljici,« pove Lea, Mila pa jo dopolni: »Takoj sva se ujeli. Pred snemanjem se nisva poznali, a je bil takoj občutek, kot bi dobila sestro. Veliko prizorov sva imeli skupaj, naredili sva si svojo zabavo, veliko sva tudi improvizirali,« razloži Mila, ki se je ob malce starejši igralski kolegici počutila zelo domače.

Mila Peršin foto: POP TV/ Ksaver Šinkar

»Vedno ko sva imeli čas, sva prizore skušali tudi čim bolj nadgraditi. Predvsem pa sva se ves čas podpirali in si stali ob strani tudi ob slabih in napornih dneh.« In kljub napornim dnevom sta dekleti našli čas za smeh, saj sta velikokrat snemali zabavne videe, v katerih sta peli in plesali.

»Enkrat sva se pretvarjali, da sva na avdiciji za šov Slovenija ima talent, si iz kostumov sanjskih sekvenc izmišljali like in njihove zgodbe,« v smehu pove Mila. Sicer pa simpatični igralki skupni čas najraje preživljata v savni ali pa se družita doma. Za zdaj še nista šli nikamor dlje, razen ven na kosilo in na Rožnik. »Mogoče si bova po tem vprašanju, ko sva ugotovili, da ne hodiva skupaj ven, drznili ušpičiti kakšno več.«

Špelca Čebelca foto: VOYO

lea cok foto: Pop TV

prejšnji članek
Joker: To je Marieva skrivnostna pomočnica z žametnim glasom
Svet slavnih
Joker: To je Marieva skrivnostna pomočnica z žametnim glasom
naslednji članek
Patricija Pangeršič na Jamajki: Rekla sem da!
Zdravje
Patricija Pangeršič na Jamajki: Rekla sem da!