pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Joker: To je Marieva skrivnostna pomočnica z žametnim glasom

26. 3. 2022; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Ziga Culiberg (42 of 44)

Katja Černela in Mario foto: Žiga Culiberg/ RTV SLO

Da se Mario Galunič tako samozavestno vrti med tekmovalci in vprašanji v šovu Joker, ima veliko zaslug Katja, ki jo vedno lahko pokliče na pomoč, kadar se kdo znajde v zadregi. Zato nas je zanimalo, kdo je njegova skrivnostna pomočnica z žametnim glasom.

Skrivnostna Marieva dama iz ozadja je radijska voditeljica Katja Černela. eprav živim v okolici Ljubljane, vedno povem, da sem po rodu Prekmurka. Tudi zato imam najbrž še posebej najraje od vsega svojo družino in hrano, saj zelo uživam v kulinariki. Rada imam tudi ustvarjanje (več ga bo spet v pokoju) in res obožujem pomlad in poletje z vsemi možnostmi, ki jih ponujata. Kot novinarko me navdihuje vse okoli mene, včasih so to čisto običajne vsakodnevne situacije, ki skrivajo velike zgodbe, ob tem pa veliko možnosti za ustvarjalnost in dobre ideje. Ne maram ljudi, ki veliko jamrajo, ob tem pa ne želijo spremeniti ničesar in pričakujejo, da se bo svet prilagodil njim. Verjamem, da greš lahko naprej in bolje, le če (se) spreminjaš. In za spremembe potrebuješ voljo in pogum, zato tudi občudujem pogumne ljudi," pove Katja Černela, ki je bila že v osnovni šoli prepričana, da bo nekoč novinarka.

Prijetni glas, ki se iz skrite sobice oglaša v oddajo, je radijska voditeljica Katja Černela. foto: Žiga Culiberg/TVS

V prvem letniku Gimnazije Poljane je uspešno prestala avdicijo na Radiu Slovenija in tako tlakovala začetke v otroški radijski oddaji Sobotna raglja. Nato je delala kot voditeljica na TV3 in na takratnem RGL-u. Na fakulteti je začela delati kot voditeljica v (takrat novi) oddaji Dobro jutro.

"S tem sem delo pred kamerami zaključila in priznam, da ga nikoli nisem več hudo pogrešala. Raje sem v ozadju, v tem vidim veliko moč za ustvarjanje dobrih vsebin. Po fakulteti sem kar nekaj let delala kot urednica, voditeljica in producentka na Valu 202, zadnjih nekaj let pa kot urednica super ekipe na Radiu 1. Ravno pred kratkim pa sem prevzela mesto kreativne producentke v večji videoprodukciji. Joker pa je seveda stalnica zadnjih let. Res mi ni dolgčas," se smeji Katja, ki je pred dolgimi leti začela sodelovati z Mariem. Začelo se je na RGL, občasno tudi na RTV. Za sodelovanje v Jokerju jo je poklical tik po njenem odhodu z Vala 202, nesporno prepričan, da je ona tista, ki jo išče kot sogovornico v novi oddaji.


prejšnji članek
Ste razdraženi? Umirite čustva z mangostinom!
Zdravje
Ste razdraženi? Umirite čustva z mangostinom!
naslednji članek
Sekirca v med: Tega niste vedeli, a tako sta zasebno povezani igralki
Svet slavnih
Sekirca v med: Tega niste vedeli, a tako sta zasebno povezani igralki