20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znane Slovenke praznujejo materinski dan

25. 3. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj s hčerkama foto: Instagram

Številni znani slovenski obrazi so danes na družbenih omrežjih proslavili vlogo "mame" ali pa so hvaležnost izrazili svojim materam. Med njimi tudi številni moški, ki so počastili svoje boljše polovice.

Deskarka na snegu in tretja z olimpijskih iger Gloria Kotnik se je na družbenem omrežju spomnila tako svoje matere, kot tudi lastne materinske vloge. 

"Vesel materinski dan najboljši materi in vse najboljše najboljšemu očetu na svetu," je zapisala na Instagramu in ob tem objavila 28 let staro fotografijo s starši in svojo prvo desko. Nato pa je objavila še fotografijo s svojim prvorojencem, Gloria je mama postala lansko leto, in ob njej zapisala: "Mama. Najlepša vloga, ki mi jo je podarilo življenje. Lep materinski dan vsem mamicam. Res smo carice!"

Skupno fotografijo z mamo Ido je objavila tudi Tara Zupančič.

Tinkara Fortuna (Bepop) je na družbenem omrežju objavila fotografijo svojih treh hčera in zapisala: "Moja največja sreča in ponos." 

Rojstva drugega otroka se bo letos razveselila pevka Anja Baš, sin Vito pa ji je naziv "mama" nadel leta 2020. "Včasih sem mela delujoče možganske celice, ampak sem jih zamenjala za tegale škrata in še stokrat bi jih! Neprespane noči, razmetano stanovanje, občasno trmarjenje ... vse pozabim v trenutku, k vidim te male rokice, k se stegujejo k men in hočejo "h mamiju". Takrat vem, kaj je moj smisel življenja," je Anja zapisala ob fotografiji s prvorojencem. 

Kuharski mojster Luka Jezeršek je na družbenem omrežju počastil vse matere, ob tem pa objavil fotografijo s svojo. 

Natalija Verboten je razkrila, da je pred dvanajstimi leti ravno na materinski dan izvedela, da bo prvič postala mama. 

"Draga mama Ivanka, hvala za vso ljubezen, predanost in naklonjenost. Draga žena Iva, hvala ker si čudovita mati mojemu otroku od prvega trenutka dalje. Iskrene čestitke pa tudi vsem ostalim mamam, pravljičnim bitjem tega sveta," je na družbenem omrežju zapisal kreativec Aljoša Bagola in ob tem objavil tudi materino in ženino fotografijo. Iva na fotografiji pozira s hčerko Sofio. 

Kako so ostali znani Slovenci počastili svoje matere in žene, oziroma kako so se znane Slovenke spomnile na svojo materinsko vlogo, pa si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Srečni konec - slovenska glasbenica našla izgubljenega psa
Svet slavnih
Srečni konec - slovenska glasbenica našla izgubljenega psa
naslednji članek
Raiven in Bojan Cvjetićanin uživala na priljubljeni lokaciji
Svet slavnih
Raiven in Bojan Cvjetićanin uživala na priljubljeni lokaciji