zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija: Kljub premišljeni predstavitvi gledalci kritični

31. 3. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija, polona, larisa

Polona in Larisa sta presrečni foto: VOYO

V zadnji prenovi Delovne akcije so nekatere gledalce zmotili najstničini umetni nohti in nečistoča doma pred prenovo. Produkcija je sicer poskrbela za jasno predstavitev stanja, a kritike so kljub temu deževale.

V zadnjih dveh epizodah oddaje Delovna akcija smo spoznali mamico Polono in njeno najstniško hčerko Lariso. Odziv gledalcev na uspešno prenovo je bil na spletu zelo velik, a poleg veselja in pohval ni mogoče spregledati negativnih opazk, ki so deževale na račun mame in hčerke. Iz tega razloga podajamo pojasnilo, ki so ga sicer skozi zgodbo že povsem jasno vključili v oddajo.

Ta barva čevljev paše na vse. Katera?
Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Ana občuduje Larisine nohte. foto: VOYO

Larisa je pred kamere stopila z dolgimi umetnimi nohti. Ker Ana zagotovo ve, da takšne reči gledalce zmotijo, je že na samem začetku prijela dekle za roko in komentirala manikiro. Larisa je imela tako priložnost, da spregovori o svojem hobiju, nohte si namreč uredi kar sama, saj se zelo rada ukvarja s takšnimi stvarmi. Tekom pogovora smo lahko izvedeli, da je najstnici zelo ljubo risanje, veliko željo pa ima tudi, da bi postala tetoverka.

V novem domu pred prenovo nista živeli

Del gledalcev je izrazil tudi ogorčenje nad neredom in nečistočo v njunem domu, čeprav je bilo že v uvodu oddaje pojasnjeno, da dekleti tam nikoli nista živeli. Polona in Larisa sta namreč poprej bivali v najemniškem stanovanju v bloku, od koder pa sta se morali ravno v času snemanja Delovne akcije izseliti. Majhno vrstno hiško, potrebno korenite prenove, sta kupili s pomočjo hipotekarnega kredita, vendar jima finančno stanje kljub trdemu delu ni dopuščalo, da bi si lahko privoščili prenovo.

Hiška, ki sta jo kupili na hipoteko, ni bila primerna za bivanje. foto: VOYO

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Milanove zle slutnje so se uresničile
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Milanove zle slutnje so se uresničile
naslednji članek
Janko in Monja presenečenje eksperimenta Poroka na prvi pogled
Resničnostni šovi
Janko in Monja presenečenje eksperimenta Poroka na prvi pogled