franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manca Špik: Le enkrat se živi

4. 4. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Manca Špik

Manca Špik foto: Marko Delbello Ocepek

Manca Špik se po skoraj enoletni pavzi na glasbeno sceno vrača v velikem slogu – z novo skladbo, videospotom in albumom.

Manca tokrat predstavlja živahno, zelo vedro skladbo z univerzalnim sporočilom, na katerega mnogokrat pozabimo – LE ENRKAT SE ŽIVI, s katero napoveduje tudi prihod istoimenskega albuma, ki bo izšel v začetku maja.

»Skladba prinaša sporočilo, ki ga že vsaj leto dni želim predati mojim poslušalcem. Vseh negativnih informacij, nesrečnih okoliščin, bolezni, vojn in vsesplošnega omejevanja pri stvareh, ki jih radi počnemo, je namreč več kot dovolj, zato sem dobesedno »obrnila ploščo« in pričela sestavljati niz pesmi vedrejše narave,« o novi skladbi spregovori Manca in doda, da bo z novim albumom zaokrožila svoj ustvarjalni opus preteklih petih let.


Pri pesmi je sodelovala Mančina stalna avtorska ekipa, ki pod vodstvom producenta Raaya že leta skrbi za njen prepoznavni slog. »Sem, kar sem. Dobra, stara, preverjena Manca, ki jo imaš lahko rad, ali pa ti gre s pozitivnostjo in preprostostjo že kar malo na živce (smeh). Lahko pa vsekakor obljubim več presenečenj na mojih prihajajočih poletnih koncertih ...« še doda.

Pred Manco je precej dinamično poletje, tekom katerega se ji obeta tudi turneja po Slovenij. Ujeli jo bomo lahko v različnih krajih Slovenije, med katerimi ne bodo manjkali niti Bled, Zagorje, Velenje in Nova Gorica.

»Tokrat smo izbirali kraje, ki jih že dolgo nisem obiskala. Potrjenih je že 10 lokacij, prihajajo še druge,« pove Manca in doda, da nas prvi čaka že v maju! Gre za koncert ob izidu njene tretje plošče LE ENKRAT SE ŽIVI, ki pa bo tokrat namenjena za izbrane povabljene.

»Izid moje tretje plošče bom pospremila kot se spodobi. Na ekskluzivni lokaciji bom zapela za moje prijatelje in vse, ki mi vsa ta leta stojijo trdno ob strani. Koncerta, na katerem ne bodo manjkali vsi sodelujoči pevci in skupine, ki so v preteklih letih z menoj soustvarili nekaj najlepših slovenskih popularnih pesmi tega desetletja, se neskončno veselim!«

prejšnji članek
Horoskop: Jasno vam bo postalo, kdo so vaši pravi prijatelji
Horoskop
Horoskop: Jasno vam bo postalo, kdo so vaši pravi prijatelji
naslednji članek
Rebeka Dremelj izgubila stavo in v copatih hodila po Siciliji
Svet slavnih
Rebeka Dremelj izgubila stavo in v copatih hodila po Siciliji