Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umetnine Tik Tok zvezdnika v popolnoma novi luči

8. 4. 2022; 11.30
Avtor: K.M.
Fat Cap Sprays x Samsung (3)
Umetnine, ki jih ustvarja Fat Cap Sprays, ki ima na platformi Tik Tok več kot 8 milijonov sledilcev, so zaradi posebne funkcije nočnega fotografiranja Nightography, ki je zaživela s telefonom Samsung Galaxy S22 Ultra, zdaj blestijo v čisto drugi podobi.

Samsung Electronics predstavlja kampanjo »Naj noč zasije v novi luči«, ki v nočno fotografijo vnaša novo življenje in svetlobo. Štiri epizode te kampanje izhajajo tedensko, dve si lahko že ogledate, in omogočajo ekskluziven vpogled v nova, nočna dela uličnega umetnika in zvezde TikToka Fat Cap Spraysa. Tovrstno razkritje je prvič mogoče zahvaljujoč neverjetno ostrim slikam funkcije Nightography telefona Galaxy S22 Ultra.

Brez možnosti dokumentiranja nočnega dogajanja so bila nekatera njegova ustvarjalna dejanja spregledana. Nightography omogoča snemanje neverjetnih, jasnih posnetkov v skoraj vseh svetlobnih razmerah, kar pomeni, da lahko zdaj ponoči ustvari svetleče umetnine in končno posname tako postopek kot tudi pozitiven vpliv njegove umetnosti na soseske v mestu. Svetleče delo bo osredotočeno na lisico, prvo nočno bitje v njegovem povsem novem delu.

Fat Cap Sprays x Samsung

»Zame je dokumentiranje izdelave enako pomemben del umetnosti kot umetnost sama. Zmogljivosti Galaxy S22 za nočno slikanje pomenijo, da lahko končno uresničim svoje sanje o teh novih, nočnih delih in slikam v temi brez strahu, da ne bi kasneje še posnel fotografije,« je dejal Fat Cap Sprays.

Svoboda zajemanja neverjetne vsebine v skoraj vsaki svetlobi je omogočila, da je ustvarjalnost Fat Cap Spraysa prvič resnično zaživela v temi. Epizode prikazujejo fascinantno potovanje, ki odkrivajo nove načine ustvarjanja, povezovanja z oboževalci in celo edinstveno zlitje fizičnega in digitalnega sveta umetnosti, ki povezuje to ustvarjanje s svetom NFT (gre za kriptografske žetone, ki predstavljajo določeno digitalno imetje).

Dva izmed štirih filmov sta že objavljena na spletni strani samsung.com/Explore/Nightinnewligh, dva pa sledita še v ponedeljek, 11. aprila 2022, in v ponedeljek, 18. aprila 2022.

Sledijo pa si po spodnjem razporedu: 

1. Naj noč zasije v novi luči - Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays postanejo ustvarjalni - po temi
2. Oboževalci na vsakem koraku - pozitiven vpliv Fat Cap Sprays na oboževalce daleč naokoli
3. Od prehodnega do trajnega - Galaxy S22 Ultra ujame nočno umetnost v njeni najboljši luči
4. Slike, ki ostanejo za vedno - potovanje v NFT.


Galaxy S22 Ultra
ima vgrajeno S Pen pisalo ter napredne možnosti za Nightography in videoposnetke, zato je naprava Ultra najzmogljivejša, kar jih je Samsung kdajkoli ustvaril.
Ne glede na to, ali ste amaterski ali profesionalni fotograf, vam Galaxy S22 Ultra ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete, da vsakič posnamete čudovit posnetek. Z njim lahko posnamete posnetke, ki so takoj vredni objave - v skoraj vseh svetlobnih pogojih. Napredne funkcije za Nightography, ki so na voljo v celotni družini naprav Galaxy S22, vam omogočajo zajemanje jasnih in čistih videoposnetkov s sprednjo in zadnjo kamero, ne glede na to, ali snemate čez dan ali ponoči.
S S Pen pisalom postane Galaxy S22 Ultra več kot le telefon. Upošteva zapuščino telefona Note, hkrati pa odpira nove načine za ustvarjalnost in opravljanje nalog. Rezultat je mobilna izkušnja, kakršne še ni bilo.

»Ulična umetnost je popoln primer ustvarjalnosti, ki oživi ponoči. Njenega neverjetnega vpliva na skupnosti še nikoli nismo občutili bolj kot v zadnjih dveh letih. Fat Cap Sprays s svojim delom navdihuje tiste na ulicah, na spletu pa še številne milijone. Nightography Galaxy S22 Ultra mu pomaga razširiti možnosti - kako, kje in kdaj se lahko izrazi, njegovo umetnost pa ujame s kristalno jasnostjo tako kot še nikoli prej,« je dejal Mark Notton, višji direktor za upravljanje kategorije IM pri družbi Samsung Electronics.

prejšnji članek
Eva Boto na sceni prisotna že 10 let
Svet slavnih
Eva Boto na sceni prisotna že 10 let
naslednji članek
MasterChef: Mirova pastorka premagala bitko z rakom
Zdravje
MasterChef: Mirova pastorka premagala bitko z rakom
#nasazenazenska
nasazenazenska