Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

MasterChef: Mirova pastorka premagala bitko z rakom

8. 4. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Miro Jurjevič (30 let)

Miro Jurjevič (30 let) foto: Ana Gregorič

Aktualni tekmovalec šova MasterChef Miro Jurjevič dobro ve, kako velik pomen ima v življenju borbenost in močna volja. Kot je razkril v minuli oddaji, se je njegova pastorka Mija borila z rakom, a se je skozi obdobje viharja vrnila kot zmagovalka.

Ko je Miro tokrat stopil za tekmovalni pult, se je na njegovi majici lesketala zlata pentlja, ki je dala slutiti, da prinaša s seboj težko zgodbo. In res je bilo tako, Miro je namreč tekom oddaje razkril, da je njegova pastorka zbolela za rakom. To je bila diagnoza, ki je vsej družini postavila življenje na glavo in ko se je hkrati spremenilo popolnoma vse, kar jim je bilo do tedaj znano in domače.

Miro Jurjevič foto: VOYO

Svet se ti ustavi. Povsem. In si v temi. Bile so zelo velike omejitve za Mijo. Človek si ne more predstavljati, koliko stvari povleče (za seboj) ena taka zadeva, tako psihičnih kot tudi takšnih, ki so sicer samoumevne. Ampak pozitivno je treba razmišljati in se samo boriti,« je dejal Miro in za konec razveselil z novico, da je Mija sedaj dobro. Izboljšati se morajo le še poškodbe na koži, ki so nastale tekom kemoterapij, potem pa bodo uresničili njeno veliko željo po obisku Gardalanda.

prejšnji članek
Umetnine Tik Tok zvezdnika v popolnoma novi luči
Svet slavnih
Umetnine Tik Tok zvezdnika v popolnoma novi luči
naslednji članek
Koncentriran odmerek vitamina C
Moda&Lepota
Koncentriran odmerek vitamina C