rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalka šova Zvezde plešejo se podaja v lasten posel

9. 4. 2022; 05.00
Avtor: Lady
dejan vunjak tadeja pavlic

foto: Mediaspeed

Tadeja Pavlič že dolgo ni več le plesalka, temveč se je preizkusila tudi kot pevka. Zdaj pa pričenja s prav posebnim projektom.

Plesalka Tadeja Pavlič, ki je pred leti z Dejanom Vunjakom osvojila plesni globus v oddaji Zvezde plešejo, skupaj s prijateljico Špelo Košmrl odpira prav posebni vadbeni center, ki bo namenjen vsem, ki se želijo dobro počutiti.

Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič foto: POP TV

»Moja strast je ples, njena fitnes vadbe in to sva se odločili združiti. Začelo se je z željo po dobrem počutju, sproščanju vsakodnevnega stresa, uživanju in prepuščanju ritmom glasbe in telesa. Verjameva v to, da kolikor je ljudi, toliko je tudi načinov gibanja. Zato ustvarjava prostor za vsakega, ki si želi drugačno vadbo, osebni pristop. Midve podpirava sprejemanje sebe in uživanje v svojem telesu,« pravi simpatična plavolaska, ki jo poleg tega zanima tudi delo v medijih, saj je že kot otrok rada pisala zgodbe, govorila v kamero ali se snemala s telefonom. »Rada imam zgodbe, ki navdihujejo, zabavajo, motivirajo ali učijo. Rada imam vsebino, ki pusti sledi, morda da neko moč in zagon za doseganje lastnih ciljev. Že od nekdaj mislim, da mi je kariera v medijih pisana na kožo. A v primeru ustvarjanja in deljenja vsebin, v katere sama verjamem in za katere menim, da bodo morda v dobro še komu drugemu.« Tadeja se ukvarja tudi s petjem, zdaj pa se v glasbene vode podaja tudi njen brat. »Matic ima skupaj s prijateljem zasedbo PD Music. Nekaj skladb sva skupaj napisala tudi midva. Sama pišem besedila, Matic pa piše glasbo in ustvarja aranžmaje. Letos načrtujeta celo izdajo ene skladbe skupaj z videospotom. Sicer pa se še vedno držim bolj muzikalov. Rada imam oder, kjer se veliko dogaja. Najdem se tudi v igri. Ta me osvobaja, hkrati pa mi je izziv, da presegam svoje meje in pričakovanja.«

prejšnji članek
Blaž Švab vesel, da je sin zdrav in močan fant
Svet slavnih
Blaž Švab vesel, da je sin zdrav in močan fant
naslednji članek
Ste že slišali za umivanje las z rženo moko?
Moda&Lepota
Ste že slišali za umivanje las z rženo moko?