zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je tast legendarnega Borisa Kopitarja

12. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Boris Kopitar

Boris Kopitar in Jasna foto: Planet TV

Boris Kopitar je sicer že več kot desetletje v pokoju, a se je za kratek čas znova preizkusil v vlogi TV voditelja. Ob tem smo imeli priložnost spoznati tudi njegovega tasta, ki šteje že častitljivih 92 let.

Borisa Kopitarja smo lahko konec tedna spremljali v oddaji Pri Črnem Petru, kjer je nastopil kot sovoditelj Jasne Kuljaj. Upokojeni voditelj se je v svojih starih čevljih seveda odlično znašel in pri gledalci vzbudil nemalo nostalgije na čase, ko je z narodno zabavno taktirko skrbel za dobro voljo in glasbo v dnevnih sobah.

Boris in Jasna foto: Planet TV

Je pa Boris tekom oddaje delil z javnostjo tudi malce svoje zasebnosti, Pri Črnem Petru so namreč gostovali tudi gasilci gasilskega društva Ihan, med katerimi je bil tudi njegov tast Srečo Kržan. Kot je Boris pojasnil tekom predstavitve, je 92-letnik gasilec že 75 let, nad gasilstvom pa je navdušil tudi njega. Ob tem je s ponosom pojasnil, da je gasilec Srečo njegov tast že 43 let. »Boris je odličen zet, pošten, korekten in delaven,« pa je njun odnos pohvalil Srečo.

Srečo Kržan foto: Planet TV

Boris predstavil tasta foto: Planet TV

prejšnji članek
KUHARSKI IZZIV: Kuhaj doma in se poteguj za bogate nagrade!
Kulinarika
KUHARSKI IZZIV: Kuhaj doma in se poteguj za bogate nagrade!
naslednji članek
Super majice za super junake
Moda&Lepota
Super majice za super junake