pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Božidar Wolfand Wolf razkriva pesem, ki je nastala, ko je izgubil voljo do življenja

13. 4. 2022; 12.00
Avtor: PR / V.M.
božidar-wolfand-wolf

Božidar Wolfand Wolf foto: Promocijska fotografija

Iz žalosti in nesreče je vzklila čudovita pesem, ki pa je luč sveta ugledala šele v teh dneh. Kaj se je glasbeniku dogajalo in kakšno srečo občuti danes, ko je njegovo srce znova polno ljubezni?

Božidar Wolfand Wolf po uspešni lanskoletni vrnitvi na glasbeno sceno, predstavlja novo skladbo PRIHAJAM DOMOV. Kot je pojasnil, je pesem začela nastajati že pred leti v Ameriki, kot posledica reakcije na njegove takratne občutke. »Počutil sem se izgubljenega, brez nekega pravega fokusa. Izgubil sem voljo do življenja ... bil sem prazen in nesrečen. V svojem srcu sem čutil, da je vrnitev domov edina pot in to sem tudi storil

A tam je izginila volja do nadaljnega pisanja pesmi, saj se, kot pravi sam, ni želel miselno vrniti nazaj v čas, ko je bil nesrečen. »V Sloveniji sem bil pomirjen, obkrožen s prijatelji, ob sebi sem imel tudi svojo mati ... vse je bilo tako lepo, da sem pesem enostavno za nekaj let potisnil v ozadje«. Šele ob letošnji vrnitvi v Ameriko, kamor se je odpravil obiskat svojo hčer in vnuke, se je nanjo ponovno spomnil in jo tokrat tudi dokončal.

Božidar Wolfand Wolf foto: Promocijska fotografija

Pesem PRIHAJAM DOMOV ima zanj poseben pomen – opominja ga, da čeprav je povsod lepo, je doma vseeno najlepše. »Verjamem, da se lahko z njo poistoveti veliko ljudi. Smo v času, ko se veliko potuje in mnogo je takih, ki si enostavno želijo le vrniti domov. Pa naj si bodo to posamezniki, zakonci ali starši, ki si želijo, da se domov vrnejo njihovi ljubljeni.«

O videozgodbi

Videospot je delo odličnega mladega režiserja Roka Breznika, ki med drugim sodeluje tudi s Flirrti, Vilijem Resnikom in mnogimi drugimi velikimi imeni slovenskega glasbene scene. Snemanje je v večini potekalo na peronu železniške postaje Zidani most, ostali kadri pa so bili posneti tako na vlaku kot na zabavi Wolfovega dobrega prijatelja Karlija Koprivška in v privatni hiši v Hrastniku. V videu lahko med drugimi vidimo tudi Wolfovo mamo Marijo, sestro Belindo in tri prijatelje – Joškota, Jana in Boruta.

prejšnji članek
Kako izdelati maščobne izvečke iz rastlin, ki pomagajo pri vnetjih, ranah in krčih?
Moda&Lepota
Kako izdelati maščobne izvečke iz rastlin, ki pomagajo pri vnetjih, ranah in krčih?
naslednji članek
Ustvarjalci šova sklenili, da 'parčku' uresničijo veliko željo
Resničnostni šovi
Ustvarjalci šova sklenili, da 'parčku' uresničijo veliko željo