franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša Hrovat Steklasa uživa v materinstvu in delu

17. 4. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
uroš-steklasa, tjaša-steklasa, uroš-in-tjaša

Uroš in Tjaša foto: Ana Gregorič

Poglejte, kako iznajdljiva starša sta zakonca Hrovat Steklasa.

Zdi se, kot da je pevka Tjaša Hrovat Steklasa rodila včeraj, a je od rojstva njene hčerke Lori minilo že nekaj mesecev, ki so bili zelo lepi, pa tudi pestri. In ne boste verjeli, mlada mama je celo že poprijela za mikrofon.

»Lori je nedavno dopolnila štiri mesece in moram priznati, da se v starševski vlogi oba z možem Urošem znajdeva in počutiva presenetljivo dobro. Veliko se potepamo okoli – vesela sva, da Lori tako uživa v vozičku in se tako dobro prilagodi vsakemu okolju. V tem času sem se udeležila le dveh televizijskih snemanj, z nastopi v živo pa sva se že lani odločila, da počakava vsaj toliko, da bo dojenčica stara vsaj pol leta. Ker še polno dojim, snemanja pa trajajo po več ur, sva Lori na obe televizijski snemanji vzela s seboj in oba sva bila presenečena, kako je z zanimanjem opazovala sceno in luči v studiu,« je povedala Tjaša, ki se odlično znajde tudi v materinstvu.

tjasa hrovat steklasa foto: revija zvezde

Drži se železnega pravila – ne zapletaj. Pa tudi dojenčica se odlično vklaplja v njun aktivni življenjski slog. Zakonca Hrovat Steklasa pa pravita, da imata srečo, ker imata ob sebi toliko sorodnikov, ki jima pri tem pomagajo. V maju, ko se začne poročna sezona, bo na nastopih z njima tudi Lori. »Načelno pa sva se letos (glede nastopov) precej omejila, tako da bodo letos najine sobote bolj videti kot luštni izleti po Sloveniji, kjer midva dvakrat ali največ trikrat vmes skočiva zapet na poročni obred. Naj pojasnim – v preteklih sezonah sva imela tudi po pet ali šest porok na soboto in je bil kar maraton, zato se nama dve poroki na dan zdita kot izlet.«

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Nina postala ambasadorka erotične trgovine
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Nina postala ambasadorka erotične trgovine
naslednji članek
Največji zaupnik Erike Žnidaršič je njen partner David
Svet slavnih
Največji zaupnik Erike Žnidaršič je njen partner David