petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prvotna pevka zasedbe Tabu po zastrupitvi in prevari prosi za pomoč

17. 4. 2022; 07.08
Avtor: K.M.
Nina Vodopivec

Nina Vodopivec foto: Mediaspeed

Nina Vodopivec, prva pevka slovenske skupine Tabu, je zaupala napačnim ljudem, zaradi česar je ostala brez vsega. Biva v prikolici in se bori za preživetje, po zastrupitvi krvi in ledvic pa prosi za pomoč, saj se želi vrniti v domovino.

Nina Vodopivec je tista pevka, ki je skupino Tabu zaznamovala med letoma 1998 in 2006 in tista pevka, ki je navdušila s pesmijo Dobra vila. Zaradi usode, izgube glasu, se je morala nehati ukvarjati s profesionalno glasbo, pred leti pa je spakirala kovčke in se preselila v Združene države Amerike, kjer je sodelovala pri različnih, tudi dobrodelnih, projektih.

Celotno zgodbo najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Dobra vila pa je tokrat zaupala napačnim. "Lansko leto sem postala del ekipe, ki mi je obljubila plačilo, ki bi zadostovala za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas. Devet mesecev trdega fizičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20$ v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta," je med drugim zapisala Nina, ki je zadnjih šest mesecev živela v prikolici, iz dneva v dan, v boju za preživetje. Za to, da se opogumi in prosi za pomoč, pa jo je "prisilila" skoraj usodna zastrupitev krvi in ledvic. 

"Pozdrav smrti je odprl pogumne oči in zaupanje v življenje narekuje, da se povežem z svetom, odprem celostno in nadaljujem proti realizaciji planov, ki gorijo znotraj. Res nimam druge rešitve," je še zapisala nekdanja slovenska pevka, ki sredstva za vrnitev v domovino zase in za svoji dve psički išče na eni izmed platform za zbiranje sredstev. V zameno pa ponuja koncert, ki ga bo pripravila, ko se vrne v domovino. Več o njeni zgodbi in zbiranju sredstev najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Poziv nekdanje pevke so na svojem profilu delili tudi člani zasedbe Tabu. "Če imaš rad Tabu, imaš rad Nino. Nina potrebuje pomoč! Vsi, ki poznate našo Dobro vilo, veste, da so ji valovi življenja kar nekajkrat spremenili smer ... in ker je borka, je vedno plula svojo pot in se ni ozirala po vetru. Žal je tokrat ostala brez izhoda, v neprijazni tujini, z zdravstvenimi težavami," so zapisali na družbenem omrežju in ob tem delili Ninin zapis. 

Nina je v manj kot 24 urah sicer zbrala že več kot 1300 evrov pomoči.

prejšnji članek
Tekmovalka šova Zvezde plešejo prvič postala mamica
Svet slavnih
Tekmovalka šova Zvezde plešejo prvič postala mamica
naslednji članek
Igor Mikič spremenil videz, z mamo ustvarila nov projekt
Svet slavnih
Igor Mikič spremenil videz, z mamo ustvarila nov projekt