nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja Tabujevka v rekordnem času zbrala potrebna sredstva

19. 4. 2022; 04.00
Avtor: K.M.
Nina Vodopivec

Nina Vodopivec foto: Mediaspeed

V nedeljo smo poročali o tem, da prva pevka skupine Tabu po preizkušnjah prosi za pomoč, s pomočjo katere se bi lahko vrnila v Slovenijo. Poitreben znesek je zbrala v manj kot treh dneh.

Nina Vodopivec, ki je slovensko glasbeno zasedbo Tabu leta 2006 zapustila zaradi hudih težav z glasilkami, je v soboto pozno popoldne na družbenem omrežju delila prošnjo za denarno pomoč. "Odprla sem stran, ki bi me lahko rešila iz zagate v kateri sem se znašla. Upam, da, neglede na mojo samotno izbiro življenjske poti, ki je po izgubi glasu vodila čez doline in gore, da bi spet našla svojo strast do življenja, vseeno znajde v vas s toplino in ljubeznijo," je zapisala na družbenem omrežju. Celotno zgodbo najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Zdaj pa lahko z veseljem sporočimo, da je Nini v rekordnem času uspelo zbrati vsa potrebna sredstva, oziroma jih je uspela celo preseči. Za to so zagotovo zaslužen tudi odziv slovenskih glasbenikov, tudi članov skupine Tabu, ki so njeno zgodbo delili na svojih omrežjih. Številni so javno tudi donirali sredstva. Okoli 15. ure danes pa je imela Nina zbranih že več kot želenih 10 tisoč evrov, ki jih potrebuje za vrnitev v Slovenijo in vnovično življenje v domovini. 

prejšnji članek
Ekićeva presenetila z drzno barvo las
Svet slavnih
Ekićeva presenetila z drzno barvo las
naslednji članek
Namesto papirnatih brisač izberimo raje alternativo
Zdravje
Namesto papirnatih brisač izberimo raje alternativo