Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Avdić: To je najboljša služba na svetu

20. 4. 2022; 10.30
Avtor: P.R.
Denis Avdić

Denis Avdić foto: Radio 1

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, je ob 15 letnici Radia 1 zaupal, kako je začel delati na radiu.

Ker na policijski postaji ni bil v najboljših odnosih s komandirjem, se je odločil, da bo poskusil na radiu. Po napornem delovniku, ki je združeval policijsko delo z radijskim, je ugotovil, da tako ne bo več šlo naprej. Takrat so mu ponudili delo vikend voditelja na novem Radiu 1. Po dveh letih vikenda in dveh letih popoldneva, so mu šefi ponudili vodenje jutranjega programa – ostalo je zgodovina.

»Pismo ne vem … In še danes ne vem … Ne vem koliko časa še … Vem samo to, da še vedno mislim, da je to najboljša služba na svetu in da je na enki najboljša ekipa kreativnih ljudi. Ekipa ki se trudi in daje vse od sebe. Tako ekipo je po eni strani težko voditi, po drugi pa je z njo užitek delati, znajo povedati šefi. A če rečem na naslednjih 15 pol pa menjava … da se mi malo naspimo, a je prav (smeh). In čestitke vsem vam, ki se z nami zbujate, z nami greste iz dneva v dan, iz meseca v mesec, iz leta v leto. Ni lahko tudi vam zdržat vso to “fehtarjenje” … pa dej en evro za druzine, pa dej en evro za otroke za na morje … pa dejte to, dejte ono … tako, da tudi vam vse pohvale za teh 15 let. Brez VAS ni NIČ. Z vami pa je lahko VSE,« je Avdić zapisal na Facebooku.

Sicer pa Radio 1 svoje poslušalce za zvestobo tudi bogato nagradi, saj skupaj z Deichmannom poteka velika rojstnodnevna nagradna igra, kjer delijo kar 15.000 EUR! Gre za najbolj enostavno rojstnodnevno igro na svetu, kjer za sodelovanje ne rabite nič drugega kot pa poslušati Radio 1, se dobro zabavati ob domislicah njihovih voditeljev in uživati v obilici hitov.

prejšnji članek
Je imel Lado prav? Je Ana res velika pevka?
Resničnostni šovi
Je imel Lado prav? Je Ana res velika pevka?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Nataša brez dlake na jeziku o Manueli
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Nataša brez dlake na jeziku o Manueli