Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Depp: »Najin zakon je razpadel, ko sem si sezul škornje«

20. 4. 2022; 08.00
Avtor: M.U.
Johnny Depp

Johnny Depp pred sodnim procesom foto: Profimedia

Deppovo pričanje proti Amber Heard: »Sezul sem si škornje in ona me je zaradi tega napadla. Takrat sem ugotovil, da je najin zakon razpadel.«

Hollywoodski igralec Johnny Depp je na sodišču Fairfax v Virginiji, pričal proti svoji bivši ženi Amber Heard, ki jo je tožil zaradi obrekovanja. Govoril je o trenutku, ko je ugotovil, da se je njegov zakon s Heard končal, in za vse je bil kriv on – natančneje škornji, ki si jih je sezul sam.

Amber mu je, kot je dejal, običajno prinesla kozarec vina in sezula čevlje, takoj ko je prišel iz službe. »Precej sem delal in ko sem prišel iz službe, sem šel v hišo, ona me je posedla, mi dala kozarec vina, sezula škornje in jih odložila. Česa takega še nisem doživel. Čez čas je to postala rutina.«

A nekega dne je imela telefonski pogovor, ko je vstopil v hišo, zato si je čevlje sezul sam. Po njegovih besedah se je Heard vidno razbesnela, saj je prekršil njena pravila rutine. »Po tem je v letu, letu in pol postala skoraj povsem druga oseba«, je rekel Depp.

V začetku zveze jo je opisal, kot pozorno, prijazno, pametno, duhovito in razumno osebo. Po dobrem letu pa naj bi se stvari začele spreminjati in razkrivati.

prejšnji članek
Ilka Štuhec ima novega
Svet slavnih
Ilka Štuhec ima novega
naslednji članek
Nova vloga za zvezdo serije Sekirca v med
Kultura
Nova vloga za zvezdo serije Sekirca v med
#obraziavenija
obraziavenija