Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Til Čeh: Zgrabil je svojo veliko priložnost

25. 4. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
TIL ČEH & RAAY

Raay in Til Čeh foto: Neo Visuals

Til Čeh je s svojo energijo in talentom navdušil v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent. Kljub temu da se mu ni uspelo uvrstiti v finale, se je po koncu šova povezal z ekipo Raay Music, prvi rezultati pa so že vidni. Pred dnevi je namreč s skupino Polkaholiki izdal priredbo mega uspešnice Moja, ki jo v originalu izvajajo Modrijani, in takoj navdušil.

Javnosti si se predstavil v šovu Slovenija ima talent, kjer si navdušil s svojo energijo. Žal si pred finalom izpadel, a je sledila velika priložnost – nam lahko poveš malo več o tem.

Že nekaj let spremljam Raayevo ekipo, ki piše izjemne zgodbe. Le v sanjah sem si upal verjeti, da bom nekoč sodeloval z njim. Vem, da je danes za uresničitev sanj premalo samo verjeti, ampak si je treba upati in pokazati, iz kakšnega testa si. To mi je dal Raay jasno vedeti, ko sem mu prvič povedal, kako zelo si želim ustvarjati s takim producentom in tako ekipo. Verjel sem, da je oder talentov odlična priložnost, da se dokažem, in to se mi je obrestovalo. Zame je to več kot zmaga. Brez talentov mi to ne bi uspelo in še enkrat več - je to prava popotnica za vse, ki verjamejo vase. Nikoli ne veš, kdo te gleda in posluša.

Kako si se ujel z uigrano ekipo?

Že po naravi sem človek, ki se hitro ujame v družbi, ko pa se združijo podobni ljudje, se vezi prepletejo v trenutku. Prav vsi v ekipi RAAYMUSIC so super ljudje, dobrega srca in samo hvaležen sem lahko, da so me tako lepo sprejeli. Z vsemi se res dobro razumem, z nekaterimi smo postali že pravi prijatelji.

Pred časom si izdal prvo pesem, priredbo pesmi Moja, ki jo v originalu izvajajo Modrijani. Pesem ste izdali s Polkaholiki. Zakaj takšna odločitev?

Moja je mega hit slovenske glasbe. Ker pesem obožujem, sem jo zapel tudi na polfinalnem odru talentov, zaradi odličnih odzivov pa smo se odločili, da jo posnamemo in izdamo. Ali je lahko boljše, kot če to narediš v sodelovanju s trenutno najbolj vročo skupino pri nas? Verjetno ne. Vesel sem te priložnosti.

Til v družbi Polkaholikov foto: Raay in Til Čeh

Kako se s Polkaholiki dopolnjujete?

Oni so štirje, jaz pa sam. To pa je praktično edina razlika. No, čeprav imam jaz svoj band. (Smeh) Vsi smo mladi fantje, podobne starosti, ki uživamo v prepevanju slovenskih zabavnih hitov. Fantje so kljub ogromnemu uspehu preprosti, zabavni in skromni. Vedno, ko smo skupaj, je veliko smeha in dobre volje.

prejšnji članek
Simone Ashley je nova zvezda serije Bridgerton
Svet slavnih
Simone Ashley je nova zvezda serije Bridgerton
naslednji članek
Rebeka Dremelj uživa v takšni lepoti
Svet slavnih
Rebeka Dremelj uživa v takšni lepoti
#nasazenazenska
nasazenazenska