sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hodaliču pot v Ukrajino preprečila bolezen

25. 4. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
NG-Arne Hodalic

Fotograf Arne Hodalič bo pokazal nekaj svojih najboljših fotografij in povzel kratek pregled prizadevanj za dokumentiranje dela arheologov, ki raziskujejo antično Emono. foto: National Georgaphic

"Mene malo kašljanja še nikoli ni ustavilo, da bi zato ostal doma, zato sem začel s pripravami na pot v Ukrajino," je zapisal slovenski fotograf, a se je na koncu vseeno zalomilo.

Spomnimo. Arne Hodalič je pretekli teden javno oznanil, da se s prijateljem in novinarjem Erikom Valenčičem skupaj odpravljata na humanitarno in novinarsko odpravo v Ukrajino. Več o tem najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<. Zdaj pa je potrdil, da se mora na vojno območje novinarski kolega žal odpraviti sam. Zagodla pa mu je okužba z virusom, ki že dobri dve leti kroji naša življenja. 

"Konec prejšnjega tedna sem se počutil malo slabše, a mene malo kašljanja še nikoli ni ustavilo, da bi zato ostal doma, zato sem začel s pripravami na pot v Ukrajino. Vedno najprej pripravim opremo, ki je seveda najpomembnejša in tako sem naredil tudi tokrat. Čeprav mi prijatelji pogosto rečejo, da na življenje gledam preveč negativno, sem bil tokrat zelo pozitiven – žal preveč. Kjub »prehladu« seveda nisem niti pomislil, da na pot ne bi odšel, a žal me je pozitivnost v objemu Covida preglasovala. Zato Erik odhaja sam, z do strehe nabasanim Volvom in vašo denarno pomočjo. Na mojo veliko žalost seveda! Ker sva z Erikom skupaj izpeljala že kar nekaj projektov vem, da je to ravno tako, kot če bi zadeve peljala skupaj. To ni Erikova zadnja pot v Ukrajino, zato bo priložnosti za kaj podobnega še … Natančno finančno (in materialno) poročilo pripraviva kmalu, najverjetneje potem, ko bo pomoč uradno predana humanitarni organizaciji," je med drugim zapisal Hodalič. 

prejšnji članek
Rebeka Dremelj uživa v takšni lepoti
Svet slavnih
Rebeka Dremelj uživa v takšni lepoti
naslednji članek
Po jutranjem žvečenju žvečilk se ljudje počutijo manj lačne
Zdravje
Po jutranjem žvečenju žvečilk se ljudje počutijo manj lačne