mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čustveno slovo: Družina Nastje Gabor žaluje

2. 5. 2022; 11.56
Avtor: V.M.
nastja-gabor

Nastja Gabor foto: Neo Visuals

Nastja Gabor se prvič sooča s slovesom osebe, na katero je bila močno navezana. Umrla je njena draga babica Stanka, ki ji je predstavljala vzor in zavezništvo.

Pevka Nastja Gabor je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno vest. Zaupala jim je namreč, da se je poslovila njena draga babica, ki jo je po koroško klicala bica. Nastja se je ob tem potopila v spomine in jih nanizala v čustveno objavo.

»Bica moja, oseba najbolj dobrega srca. Ona je vedla kaj je sreča - ko pomagaš drugemu. Najraje je pletla copatke za 1001 novorojenčka, kuhala polnjene paprike pa še kaj za ves blok, pekla kekse za ogromno družin, delala svoje domače rezance, meni naredila najboljši šmorn na svetu! Samo rekel si ji kaj bi, ona je to vedno naredila z veseljem. V zameno nikoli ni pričakovala nič, samo, da si prišel na obisk, se kaj pomenil, jo objel pa je bila nasmejana. Rada je bila v družbi, klepetala, igrala karte … Noro rada je mela svoj dom, hkrati pa je rada hodila po obiskih. Živali (predvsem pse in mucke) je oboževala!« je pevka izkazala spoštovanje do sledi, ki jih je babica pustila za seboj in se dotaknila še hudomušnih spominov na najstništvo, ko ji je bila stara mama prijateljska zaveznica.

Nastja Gabor foto: Urša Premik

»Ko sem bila najstnica sem velikokrat šla prespat k nje in učila me je kuhat, štrikat. Zvečer pa sem imela svoj žur s prijatelji. Moja mami je takrat rekla ob 21:00 moraš v hišo. Z bico sva se vse zmenili, kako bova to uredili. Ob 21:00 sem prišla domov, se oglasila mami (klicala je namreč na domač telefon od bice), potem sem pa šla nazaj ven. In če je mami kdaj poklicala, je bica rekla, da sem pod tušem, da ko se stuširam, pokličem nazaj. In me hitro poklicala, da sem prišla se oglasit iz kakega zmenka ali pa druženja s prijatelji. Bica legenda,« je zapisala Nastja in za konec priznala, da je to njena prva izguba osebe, na katero sem bila resnično navezana. »In osebe, ki mi je bla v življenju vzor! Škorpijonka z noro lepo osebnostjo in z velikim srcem! Bica Stanka počivaj v miru, mi te imamo v srčku vsak dan.«

Iskrene sožalje ob slovesu drage babice tudi iz našega uredništva.

prejšnji članek
Voditelj bo vodil oddajo brez plačila
Svet slavnih
Voditelj bo vodil oddajo brez plačila
naslednji članek
Princesa Charlotte, vse najboljše za 7. rojstni dan!
Svet slavnih
Princesa Charlotte, vse najboljše za 7. rojstni dan!