Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Adrijana Kamnik: Časa za ljubezen trenutno nima

7. 5. 2022; 07.00
Avtor: Revija Lady
adrijana kamnik

adrijana kamnik foto: Mediaspeed

V šovu Znan obraz ima svoj glas navdušuje 23-letna Adrijana Kamnik, ki je pravo odkritje na slovenski glasbeni sceni. Mlada Korošica je do zdaj nanizala največ zmag in bila boljša od številnih uveljavljenih glasbenikov. Kadar ne poje, svoj čas posveča študiju prava, čeprav še ni prepričana, ali je to nekaj, s čimer se bo profesionalno ukvarjala v življenju.

Adrijana Kamnik je šov spremljala že pretekla leta, ker ji je bil vedno zanimiv in zabaven. Na skrivaj si je želela, da bi lahko tudi sama nastopila v njem. Ko je dobila klic, da je sprejeta, je potrebovala ves teden, da je dojela, kaj se ji je pravzaprav zgodilo. »Od šova sem pričakovala, da bo treba vložiti veliko dela, kar se je izkazalo za resnično. Je pa kljub polnemu urniku vredno čakati na nedeljo in pokazati izdelek, ki ga pripravljaš ves teden,« pravi čedna Korošica. »Najbolj od vsega seveda uživam v imitiranju. S preostalimi tekmovalci in celotno ekipo dihamo skupaj za ta projekt ter se podpiramo. Zato se človek prav veseli celotnega procesa vaj.«

adrijana kamnik foto: revija zvezde

Zaradi omenjenega šova Adrijana priznava, da jo po vsaki oddaji preplavi občutek, da čas neverjetno hitro teče. »Ne morem verjeti, da smo dali že toliko oddaj čez. Prav ganjena sem nad vso podporo, ki mi jo dajejo ljudje, in zato še toliko rajši delam to, kar delam. Tudi ko me kdo ustavi na ulici, z njim z veseljem spregovorim kakšno besedo.« Najtežji del procesa je zanjo ta, da mora zgodaj zjutraj vstati in iti na vaje, saj ni jutranji človek. »Mislila sem, da bom imela težave z učenjem besedila in koreografijami, a se da vaje lepo raz - porediti čez teden. Vzamem si čas, da celoten nastop izpilim do potankosti,« razloži 23-letnica, ki že od nekdaj rada imitira ljudi. Že v osnovni šoli je opazovala učiteljice in jih nato oponašala pred prijatelji. Všeč so ji tudi slovenska narečja in dobro opazi razlike v naglaševanju in tonu glasu. Sicer pa je študentka 3. letnika prava, ki se ob vprašanju, zakaj se je odločila za tovrstni študij, veselo zasmeji: »Zato, ker potrebujem poleg svojega petja in zabavne strani tudi protiutež, in to je zagotovo pravo.« Ob tem pa priznava, da kljub zahtevnemu študiju trenutno še ne ve, ali je to tisto, kar si želi početi v prihodnosti. »Nisem človek, ki bi imel vse načrtovano za prihodnost, imam pa neke želje, v katero smer bi rada, da moje življenje poteka. Zagotovo si želim, da je del moje prihodnosti tudi glasba in da bi ustvarila kaj svojega, ne vem pa še, kaj bom dejansko počela. Ali bo to pravo, turizem ali se bom posvetila samo glasbi. Skratka, vse poti si puščam odprte,« je iskrena pevka, ki poje že od zgodnje mladosti.

Adrijana Kamnik foto: POP TV (Foto: Urša Premik)

V domačem kraju Črna na Koroškem je pela na različnih prireditvah. Po nastopu v oddaji Slovenija ima talent pa je začela nastopati po vsej državi in sodelovati z različnimi zasedbami. Presrečna je, da so še danes njeni dnevi prežeti s petjem, pa čeprav ima zaradi tega prostega časa zelo malo. »Kaj je že to prosti čas? (smeh) Ko sem ga še imela, sem ga porabila za prijatelje. Drugače sem pa igrala tudi odbojko in nogomet, ker sem precej športni tip in potrebujem malo adrenalina v življenju,« razloži mladen - ka, ki zaradi prepolnega urnika nima časa niti za ljubezen. »Sem samska, kar mi trenutno zelo ustreza. Zaradi vsega, kar se dogaja, včasih nimam časa niti za sebe, kaj šele za družino,« sklene.

prejšnji članek
Gordana Grandosek Whiddon: žensko fatalno naredi življenje
Svet slavnih
Gordana Grandosek Whiddon: žensko fatalno naredi življenje
naslednji članek
Denis Avdić močno potegnil Anjo Ramšak in Roberta Roškarja
Svet slavnih
Denis Avdić močno potegnil Anjo Ramšak in Roberta Roškarja