nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Čeglaj se je odločil razkriti letošnjega Sanjskega moškega

6. 5. 2022; 08.32
Avtor: K.M.
gregor-čeglaj, sanjski-moški

Gregor Čeglaj, Sanjski moški foto: POP TV

Brez javnosti znanega tehtnega razloga, se je lanskoletni Sanjski moški odločil, da razkrije, kdo bo v njegove čevlje stopil letos.

Čeprav smo slovenski mediji že nekaj tednov vedeli, kdo je letošnji slovenski Sanjski moški, tega nismo delili z javnostjo. Zakaj? Razlog je preprost in človeški - zaradi spoštovanja produkcije, ki sam šov snema. Se je pa potem, ko je informacijo pridobil, za drugačno potezo odločil Gregor Čeglaj. Zakaj? Sam pravi, da ima več razlogov, a jih vsaj zaenkrat še ni delil z javnostjo.

"Res bi lahko veliko povedal. Ogromno 'zatojev' imam, zakaj bom to razkril" je v svojih zgodbah na Instagramu med drugim povedal Gregor in pokazal nekaj fotografij in tudi ime in priimek letošnjega Sanjskega moškega, za katerega pravi, da ga dobro pozna. Svoje dejanje sicer opravičuje zgolj s tem, da ima sam veliko razlogov in da ve veliko informacij, hkrati pa poudarja, da je edini, ki si to upa. 

Če želite izvedeti, kdo bo tisti sanjski moški letošnje sezone, ki naj bi jo začeli snemati čez 10 dni, boste morali obiskati Gregorjeva družbena omrežja. Razlog je enak že navedenemu - zaradi spoštovanja produkcije tega imena sami ne bomo zapisali. Sami imamo tudi veliko 'zatojev', ki nas ovirajo pri tem, da bi to delili z javnostjo. Ti pa so, da ne bo napačne interpretacije, predvsem povezani s spoštovanjem dela naših medijskih kolegov. 

prejšnji članek
Ne boste verjeli, kaj je spet naredila Lady Gaga
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kaj je spet naredila Lady Gaga
naslednji članek
Nadiya Bychkova za medije potrdila razhod in novo ljubezen
Svet slavnih
Nadiya Bychkova za medije potrdila razhod in novo ljubezen