stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nadiya Bychkova za medije potrdila razhod in novo ljubezen

6. 5. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova foto: Profimedia

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova je v zadnjem času postala prava zvezda na Otoku, kjer se vsi ukvarjajo z njenim ljubezenskim življenjem. Zdaj je potrdila, da je zaroko s slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom resnično konec in da je že našla novo ljubezen.

Poročali smo že, da sta se slovenski nogometaš Matija Škarabot in plesalka ukrajinskih korenin Nadiya Bychkova razšla. Ker je Nadiya v Veliki Britaniji prava zvezda – kot ena najbolj seksapilnih profesionalnih plesalk v najbolj gledanem šovu na Otoku, Strictly come dancing oziroma Zvezde plešejo po naše –, je seveda ves čas pod drobnogledom tamkajšnega rumenega tiska. Zdaj je 32-letna plesalka potrdila govorice, ki krožijo že nekaj časa: ima novega fanta, to je znani plesalec in koreograf ter sodelavec, 26-letni Kai Widdrington. Videvata se že nekaj mesecev, sicer pa preživita veliko časa skupaj v »razširjeni plesni družini« v šovu, je povedala lepa plesalka, in gledalci priznavajo, da je kemija med plesalcema na odru več kot očitna, sama pa pravi, da je Kai eden redkih visokih plesalcev in se zato popolnoma ujameta, saj je tudi sama med višjimi plesalkami. Vse večkrat se v javnosti tudi pojavita skupaj, nazadnje konec meseca aprila, ko so ju ujeli z roko v roki. 

Nadiya Bychkova, Kia Widdrington foto: Profimedia

Nadiya Bychkova, Kia Widdrington foto: Profimedia

Razgovorila se je tudi o razhodu z nogometašem Matijo Škarabotom, ki igra kot levi bočni branilec za ND Primorje. Razšla naj bi se že lani, razlog pa je bila razdalja: »Veliko časa sva bila narazen in tega si nisva želela. Žal sva se oddaljila drug od drugega. Ampak vedno bova povezana z Milo, ki jo imava rada bolj kot kogarkoli drugega. Trudiva se po najboljših močeh, da je najsrečnejši otrok. Obema z Matijem je zaradi Mile pomembno, da imava dober odnos.« V Londonu sicer Nadiya živi s svojo mamo, ki skrbi za hčerko, kadar je na delu – Nadiya je namreč želela, da hčerka živi pri njej, redno pa obiskujeta Matijo v Sloveniji ali on obišče njiju.

prejšnji članek
Čeglaj se je odločil razkriti letošnjega Sanjskega moškega
Resničnostni šovi
Čeglaj se je odločil razkriti letošnjega Sanjskega moškega
naslednji članek
Razkrivamo: Ali se bo Poroka na prvi pogled še snemala?
Resničnostni šovi
Razkrivamo: Ali se bo Poroka na prvi pogled še snemala?