kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pokojni Aki Rahimovski je pripravljal duet z Neisho

9. 5. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
aki

Aki Rahimovski foto: pr

Nekaj vokalov, ki jih je legendarni Aki posnel tudi v slovenščini, ima slovenska pevka pri sebi, a pravi, da sama "polizdelkov" ne želi predstavljati javnosti in da to niti ne bi bilo korektno do pokojnega glasbenika.

Kot je pevka razkrila za časopis Novice Svet24 se je z Akijem pripravljala na snemanje pesmi Manjkaš mi, ki bi svoje mesto morala najti na njeni novi plošči Dvigam jadra, ki bo luč sveta ugledala v naslednjih dneh. "Pesem Manjkaš mi je ostala posneta samo z mojim vokalom; vse, kar lahko naredim, je to, da mu jo posvetim. Mislim, da je bil njegov prerani odhod vsesplošni šok, bo pa s svojim unikatnim glasom za vedno ostal v srcih ljudi in glasba bo živela dalje," je med drugim povedala pevka in izdala, da sicer ima nekaj posnetkov, ki jih je Aki posnel poskusno, a da jih ne želi predstaviti javnosti. 

Neisha foto: Susan Gabrijan

Celoten intervju s pevko Neisho si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

"Samo sama »polizdelkov« ne izdajam in tudi ne bi bilo korektno. Ja, Aki si je želel peti v slovenščini. No, tukaj lahko rečem, da sem mu kar kontrirala. (smeh) Aki je Aki, najbolje zveni tako, kot smo ga vajeni. Mi je bil pa zelo všeč njegov angažma in na splošno sva se strašno dobro ujela. Že v barvi vokalov, pa tudi osebno. Prvič sva sicer stala skupaj na odru v Stožicah in tam je vzklila glasbena simpatija …"

prejšnji članek
Čevlji, ki 'pašejo' na vse
Moda&Lepota
Čevlji, ki 'pašejo' na vse
naslednji članek
Nina Osenar spet v javnosti, videti je drugače
Svet slavnih
Nina Osenar spet v javnosti, videti je drugače