Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Glavni igralec serije Trigrad obožuje skrivnosti

8. 5. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
marko-mandić

Marko Mandić foto: Marko Vavpotič

Marka Mandića ljubitelji gledališča in televizijski ter filmski gledalci dobro poznajo ne le doma, tudi v tujini, predvsem v Nemčiji. Zdaj ga gledamo v glavni vlogi nove domače serije Trigrad.

Že danes zvečer lahko na programu TV Slovenija 1 spremljate drugi del nove slovenske serije Trigrad, v kateri ima glavno vlogo Marko Mandić. "Mikavno je razkrivati skrivnosti, po detektivsko glodati, spraševati, povezovati, spajati dve sicer mogoče nezdružljivi informaciji in priti do dna kakšni zamolčanosti, kar počne Črt, ki ga igram v Trigradu. Vzporedno z Jasno (Katarina Stegnar) razkrivata plast za plastjo zdaj že mistične zgodbe svojih mam, Žive (Damjana Černe) ter pokojne Nade (Nataša Keser), in tretje v skrivnostni triperesni deteljici, Helene (Mirjam Korbar), ki je vir odgovorov, če hoče, ali pa zaklenjena skrinja, če se ji zdi tako bolj prav," je za Novice Svet24 povedal slovenski igralec in dodal, da se mu v življenju še nikoli ni zgodilo nič nadnaravnega. 

Suzana Krevh in MArko Mandić foto: LIZA MAJA

"Še čakam. (smeh) Nekako verjamem, da ima vse svoj vzrok. Niso nam pa ti vzroki vedno poznani, predvsem so pa zelo prepleteni. Vse je povezano, vsaka najmanjša stvar, premik, migljaj, misel spreminja stvarnost okoli nas, sicer neznatno, a spreminja. Nekaj, kar je bilo kdaj nepojasnljivo, je danes nekaj povsem običajnega, in kakšna stvar, ki se nam še danes zdi zagonetna, jo bo nekoč nekdo razsvetlil."

prejšnji članek
Fritata z mlado čebulo
Kulinarika
Fritata z mlado čebulo
naslednji članek
Mojca Fatur: Vsak dan si vzamem čas zase
Svet slavnih
Mojca Fatur: Vsak dan si vzamem čas zase