stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gordana Grandosek Whiddon: žensko fatalno naredi življenje

7. 5. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
gordana-grandosek-whiddon

Gordana Grandosek Whiddon foto: Tibor Golob

Za Gordano Grandošek je že od male ga ples vse. Dal ji je železno disciplino, eleganco, milino, kruh in tudi ljubezen. Lepa Mariborčanka je plesala na najprestižnejših svetovnih odrih, osvojila številne nagrade in doživela neverjetne stvari, potem pa jo je korona za nekaj časa umirila in z možem, Avstralcem Trentom, prav tako plesalcem, sta uživala na posestvu v domači Kungoti.

Zdaj je znova polno zasedena. Pripravlja se na veliki projekt BB C-ja Strictly pre sents Keep Dancing šov v Londonu, potem sledi 25. obletnica šova Burn The Floor, v katerem sta se z možem spoznala in zaradi katerega sta plesala po vsem svetu, tudi na Broadwayu, v Radio City Music Hall, Great Hall of people, ob tem jo zaposlujeta šivanje in dizajniranje poročnih in maturantskih oblek njene blagovne znamke GGW, pripravlja pa tudi novo kolekcijo Buddy’s Heaven, krstic za naše ljubljenčke, pse in muce.

Svoj glas za favoritko izbora Femme Fatale 2022 lahko oddate tukaj >>KLIKNITE<<. 

Ko svetlolasko povprašamo po njeni definiciji fatalnosti, pravi, da je zanjo fatalna zrela ženska, ki je že nekaj doživela v življenju. Pol na pristne, močne energije, ki se zaveda sebe, svojih slabih in dobrih lastnosti ter poskuša vsak dan biti boljša verzija sebe. Izžareva toploto, ogenj, energijo in odkritost. Gordana je namreč prepričana, da žensko fatalno naredi življenje, ki ga je izkusila. Dogodki, ki jih je doživela in preživela, tako dobri kot slabi. Ki ima pogum iti v svet in uresničiti to, v kar verjame. Ženska, ki bi naredila vse za pravičnost, ki ne mara pretvarjanja, ki je odkrito, srčna, dobra in istočasno močna, ne dopušča lenosti, pomanjkljivosti. Dela vse na 100 % ali več.

Gordana Grandosek Whiddon foto: Tibor Golob

Njeno vodilo se glasi: Delaj to, kar čutiš, drugo bo sledilo. Sama se tako najbolj počuti fatalno, ko po - sluša sebe, svoj notranji glas. Takrat dobi či - sto energijo in je preprosto »ona«. Najmanj fatalno pa se počuti, ko se naje, odkrito plane v smeh! Kajti zeeeeloooo rada poje kaj dobrega. Njeni fatalni orožji sta borbenost in vztrajnost. Če verjame v nekaj, se za to bori do konca. Brez popuščanja. Ob tem se posveča vsak dan sebi, s ciljem biti boljša različica sebe. Meditira, izvaja jogo, hodi na fitnes, trenira vsak dan. Po daljši pavzi med korono se je še bolj kot prej začela zavedati, da telovadba naolji njeno telo od znotraj. Takrat se v svoji koži počuti najbolje. Ko jo vprašamo po največjem zmagoslavju, ustreli kot iz topa: Verjeti vase. Se počutiti v svoji koži, v svojem telesu najbolje. K temu odločilno pripomore njen fatalni ritual: meditacija. Takrat se poveže sama s seboj, s svojim resničnim notranjim glasom, takrat ver - jame vase in to je njena fatalnost. Včasih, ko ne gre, pa si enostavno reče: »Fuck that shit, I can do it.« ( Naj gre vse k vragu, zmorem.)

prejšnji članek
Pero Martić zaročil svojo izbranko
Svet slavnih
Pero Martić zaročil svojo izbranko
naslednji članek
Adrijana Kamnik: Časa za ljubezen trenutno nima
Resničnostni šovi
Adrijana Kamnik: Časa za ljubezen trenutno nima
#obraziavenija
obraziavenija