nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Ljubezni z izbranko je že konec

9. 5. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
toni-šćulac

Toni Šćulac foto: RTL

Letošnji 'sanjski moški' je že izbral svojo zmagovalko, a z njo tudi že prekinil. Kaj se dogaja?

Hrvaški kolegi že končali s predvajanjem tretje sezone svoje različice šova Sanjski moški - Gospodin Savršeni. Njihov letošnji glavni akter Toni Šćulac je izbral svojo srčno izbranko. Njegovo srce je osvojila svetlolasa Stankica Stojanović, le nekaj dni po predvajanju zadnjega dela pa sta javnost presenetila z informacijo, da je njunega razmerja že konec. 

Konec sanj

Stankica in Toni foto: RTL.HR

Že na oddaji po snemanju, na kateri so se izbrale vse letošnje kandidatke, med njimi tudi Slovenka Ksenija Kranjec, se je namigovalo, da Stankica in Toni ljubezen in naklonjenost igrata ter da je njuno razmerje lažno. Oddaja je bila sicer posneta takoj po koncu snemanja sezone, torej pred več meseci. Sta pa kandidata le dan po njenem predvajanju javnost presenetila, saj sta tudi uradno potrdila, da je njune ljubezni oziroma samega razmerja konec. To sta potrdila za hrvaško televizijo RTL. Razmerja naj bi bilo uradno konec sedem mesecev po koncu snemanja šova, razlog pa tiči v težavah, na katere sta naletela. Med njima naj ne bi bila razdalja med Splitom, kjer živi Toni in Banja Luko, kjer živi Stankica.

»Bilo je sedem do osem mesecev ene zelo lepe ljubezni, ljubezni z vzponi in padci. Ko rečem padci, je to realnost. Imela sva vezo z lepimi in manj lepimi trenutki, kar je tudi samo življenje in njegova realnost,« je za omenjen medij povedala Stankica. Toni pa je k temu dodal: »Ne gre za nikakršno dramo, nimam neke zgodbe, ki bi jo lahko zdaj delil z vami, za katero bi rekel, da je bila glavni vzorok za konec. Kar pa je meni najbolj pomembno in morda celo čudno v teh časih, ni šlo za izdajo zaupanja.«

Toni je sicer le dan kasneje objavil fotografijo s skrivnostno svetlolasko, ki se je ne vidi v obraz. S tem pa je spet sprožil številna ugibanja. Se je pobotal s Stankico ali je že našel srečo pri drugi svetolaski?

prejšnji članek
Evrovizija: Jutri odločilen dan za LPS
Svet slavnih
Evrovizija: Jutri odločilen dan za LPS
naslednji članek
Koširjeva skupaj na hčerkinem maturantskem plesu
Svet slavnih
Koširjeva skupaj na hčerkinem maturantskem plesu