rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

So s tem napovedali vrnitev oddaje Dan najlepših sanj?

10. 5. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
Martina in Tomaž

Martina in daljni bratranec iz Slovenije Tomaž foto: Voyo

Peter Poles se je gledalcem prikupil tudi z oddajo Dan najlepših sanj. Je nedeljski dogodek napoved, da se bo po nekaj letih vrnila na male ekrane?

Martina Majerle je v nedeljski oddaji Znan obraz ima svoj glas prvič odpela v slovenščini in sicer slovensko zimzeleno pesem Dan ljubezni. 41-letnica, ki prihaja iz hrvaške Opatije, ima sicer dejansko tudi slovenske korenine, njen priimek pa izhaja iz Črnomlja. V oddaji je priznala, da se s slovensko stranjo družine ni nikoli spoznala, saj dedek Bojan z njimi ni ostal v stiku. Martina je z mamo in sestro sicer načrtovala, da bo Črnomelj in Belo krajino obiskala po koncu snemanja oddaje, kjer bi dejansko prišla v stik s svojimi koreninami. 

Tukaj pa je v celotno zgodbo vskočila produkcija s Petrom Polesom na čelu in Martini pripravila presenečenje v duhu oddaje Dan najlepših sanj. Najprej se je ekipi v studiu pridružila sestra Mateja, nato pa je Martina priznala, da so dobili informacijo, da slovenske strani družine ni več in da se rod ni več nadaljeval. "Ugotovili smo, da vajin dedek Bojan ni bil Bojan, ampak Anton, zato morda nista našli povezave. 'Točnek' je imel sestro Frančiško ona pa sina Božidarja. Njiju žal ni več med nami. Smo pa našli nekoga, ki je vajine domače poznal," je povedal Peter in delil posnetek osebe, ki je poznal njunega dedka. Na koncu pa se je izkazalo, da je Tomaž imel istega pradedka kot sestri Majerle in da je dejansko njun sorodnik. Na koncu pa je sledilo še največje presenečenje, saj so Tomaža in njegovo sestro Božidaro na koncu pripeljali v studio. 

Znan obraz ima svoj glas foto: Pop TV

Številni oboževalci se zdaj sprašujejo, če je produkcija s tem napovedala, da se bo na male ekrane kmalu tudi vrnila oddaja, katere prepoznaven obraz je bil ravno voditelj Peter Poles, ki je bil po koncu presenečenja tudi sam vidno navdušen. 

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Andraž odvrgel nasmeh, šokiral z resnico
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Andraž odvrgel nasmeh, šokiral z resnico
naslednji članek
MasterChef: Žanet Breški in njena trnova pot do zvezd
Resničnostni šovi
MasterChef: Žanet Breški in njena trnova pot do zvezd