pozeg boris Svet24.si

Partner mame Luke Dončiča v preiskavi zaradi ...

madonna3 Svet24.si

Madonna praznovala rojstni dan in pokazala sina: ...

bencinski servis, mol Necenzurirano

Bruselj ustavlja madžarski nakup bencinskih ...

nataša-pirc-musar Reporter.si

Kako nizko gredo »predsedniške moralne ...

doncic poterbin Ekipa24.si

Šok: srčni izbranec Dončićeve mame v sodni ...

Sanjski moški_1 Njena.si

Se bo šov Sanjski moški sploh vrnil na ekrane?

mia mujadžić golob Ekipa24.si

Srčna izbranka slovenskega reprezentanta s fotko ...

Poroka na prvi pogled: Kate pred kamere kot druga oseba
| V.M.

Poroka na prvi pogled: Kate pred kamere kot druga oseba

Kate Balon, Planet TV

Od snemanja eksperimenta Poroka na prvi pogled je minilo več mesecev, ki jih je Kate, oz. Katjuša, kot se glasi njeno pravo ime, porabila za delo na sebi.

Kate Balon je bila na zadnjem snemanju za oddajo Poroka na prvi pogled v mesecu decembru 2021. Pol leta kasneje je znova stopila pred kamere, tokrat za torkovo oddajo Jutro na Planetu, kjer je z voditeljema Suzano in Taijem poklepetala o eksperimentu ter pojasnila svojo plat zgodbe.

A tokrat je Balonova presenetila nekoliko drugače, kot smo vajeni. Medtem ko se je v oddaji nemalokrat zdelo njeno vedenje prevzetno in prekipevajoče od samozavesti, se je tokrat v kamere zazrla s spoštljivim in prizemljenim pogledom na minule situacije. Kot je pojasnila, jo je izkušnja v eksperimentu privedla do številnih spoznanj ter jo usmerila k spremembam in trdemu delu na sebi.

Foto: Planet TV - Kate je v oddaji spremljal prijatelj Peter, ki ga poznamo iz šova Ljubezen po domače.

"Zame je bila to velika izkušnja, v kateri sem bolje spoznala samo sebe in svojo osebnost. Situacije, ki so se zgodile, sem analizirala in razmislila, zakaj sem vse to pritegnila v svoje življenje ter kakšne lekcije moram dobiti. Eksperiment mi je pokazal, kako lahko postanem boljša verzija sebe," pa je pojasnila za njena.si in izrazila hvaležnost za vse lekcije, zaradi katerih se danes drugače odziva, pa naj teče beseda o odnosih ali pa o raznolikih situacijah, ki jih srečuje skozi življenje. 

"Zdaj ravnam drugače in na posamezno situacijo pogledam z vseh zornih kotov. Do cilja, ki ga želim doseči, še nisem prišla, se pa sproti učim in veliko premišljujem, preden se odločim."

Foto: Planet TV - Kate Balon