pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dino Petrić: Slovenski oboževalci presegli hrvaške

11. 5. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
DINO PETRIĆ-16

Dino Petrić foto: Neo Visuals

Po sodelovanju v šovu Slovenija ima talent se je hrvaškemu glasbeniku močno spremenila sestava publike in sledilcev na družbenih omrežjih.

"Ja, zdaj je več ljudi iz Slovenije, morda ste celo presegli hrvaške sledilce. V resnici je to zelo lepo videti in je znak za to, da se bom glede kariere lahko veliko fokusiral tudi na Slovenijo," nam je povedal glasbenik, ki je pred dnevi javnosti predstavil novo pesem Dalmatinsko srce. Videospot za njo pa je snemal tako v Ljubljani kot Splitu. 

"V videospotu smo predstavili ljubezensko zgodbo dveh oseb, kadri prikazujejo dve različni zgodbi, dva različna ambienta, okolji, dve osebi, ki sta razdvojena tudi fizično in iščeta neko rešitev. Skozi razmerje na daljavo se vse to skupaj nekoliko poveže," pojasnjuje Dino in dodaja, da tega niso naredili z namenom, da bi zadovoljili tako slovenske kot hrvaške oboževalce. "V resnici nismo šli s tem namenom, ampak zakaj pa ne? Na tak način vse povezati, super ideja."

Dino Petrić foto: Radio Aktual

Pred Dinom je sicer v naslednjih tednih kar nekaj nastopov v Sloveniji. Konec meseca, 27. maja, bo med drugim nastopil na veliki Roštiljadi, ki bo letos potekala na lokaciji Avtosejma na Cesti dveh cesarjev v Ljubljani. 

prejšnji članek
Film slovenske režiserke med med izbranci festivala v Sydneyu
Svet slavnih
Film slovenske režiserke med med izbranci festivala v Sydneyu
naslednji članek
Tako velik je že sin Andreja Škufce
Svet slavnih
Tako velik je že sin Andreja Škufce
#nasazenazenska
nasazenazenska