marijana, roberto, bojan krstić Svet24.si

Divjanje krivo za smrt Bojana, Marijane in njunega...

dart Svet24.si

Jutri zgodaj zjutraj se bo zgodil armagedon

20170330-00770088 Necenzurirano

Zakaj je morala čez noč oditi direktorica ...

kmetic pirc musar fb Reporter.si

Kaj se je predsedniška kandidatka Nataša Pirc ...

Šeško Ekipa24.si

Saj ne boste verjeli! Slovenci pristali na ...

Princ Andrew, vojvoda yorški, Kralj Charles III, Princ Edward, Grof Wessexa, Anne,Princesa Odkrito.si

Princ Andrew je z Diano načrtoval zaroto proti ...

ilka stuhec Ekipa24.si

Groza, kriki strahu in... užitka! Kaj je naredila...

Žan Papič spet v kviz vodah
| K.M.

Žan Papič spet v kviz vodah

Žan Papič, Promocijski material

Igralec in komik Žan Papič prevzema vodenje kviza, ki kmalu prihaja na male ekrane.

Voditelj kviza Družinski dvoboj, ki kmalu prihaja na Planet, je vedno navihani igralec in komik Žan Papič. Kraševec bo s svojim značilnim humorjem in nalezljivo energijo tako zaznamoval tudi enega najbolj priljubljenih in najdlje predvajanih kvizov na svetu, saj bo zabavna oddaja v svoj studio znova povabila tudi slovenske družine in ekipe, ki bodo skušale pravilno določiti najpogostejši odgovor stotih ljudi o različnih temah.

"Šov v resnici ustvarjajo družine, moje delo je zelo preprosto," pravi Žan Papič in dodaja: "Če bodo gostje nasmejani, bo moje delo opravljeno."

Žan, ki bo v kvizu presenetil tudi z zelo odbitim stilom, je prepričan, da nas z Družinskim dvobojem čaka veliko večerne zabave. "Če vprašaš ljudi, kaj si misli sto Slovencev in Slovenk, lahko pričakujemo zelo zabavne odgovore," pravi in meni, da bodo lahko pri ugibanju sodelovali tudi gledalci doma.

Priljubljeni kviz Družinski dvoboj sicer na malih ekranih po svetu kraljuje že več kot 50 let, svoje različice pa je posnelo več kot 50 držav po svetu. V kvizu se med seboj pomerita dve štiričlanski ekipi družinskih članov. Na začetku predstavnika vsake družine skušata prva pritisniti na gumb in odgovoriti na vprašanje z najpogostejšim odgovorom stotih vprašanih ljudi. Če predstavnik družine pove najpogostejši odgovor, lahko njegova skupina prevzame igro in razkrije vse ostale odgovore. Družina, ki se prebije v finale tekmovanja, se poteguje za glavno nagrado.