1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

evelin-sadek Odkrito.si

LEPOTICA DNEVA - Evelin Sadek

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Žan Papič spet v kviz vodah
| K.M.

Žan Papič spet v kviz vodah

Žan Papič, Promocijski material

Igralec in komik Žan Papič prevzema vodenje kviza, ki kmalu prihaja na male ekrane.

Voditelj kviza Družinski dvoboj, ki kmalu prihaja na Planet, je vedno navihani igralec in komik Žan Papič. Kraševec bo s svojim značilnim humorjem in nalezljivo energijo tako zaznamoval tudi enega najbolj priljubljenih in najdlje predvajanih kvizov na svetu, saj bo zabavna oddaja v svoj studio znova povabila tudi slovenske družine in ekipe, ki bodo skušale pravilno določiti najpogostejši odgovor stotih ljudi o različnih temah.

"Šov v resnici ustvarjajo družine, moje delo je zelo preprosto," pravi Žan Papič in dodaja: "Če bodo gostje nasmejani, bo moje delo opravljeno."

Žan, ki bo v kvizu presenetil tudi z zelo odbitim stilom, je prepričan, da nas z Družinskim dvobojem čaka veliko večerne zabave. "Če vprašaš ljudi, kaj si misli sto Slovencev in Slovenk, lahko pričakujemo zelo zabavne odgovore," pravi in meni, da bodo lahko pri ugibanju sodelovali tudi gledalci doma.

Priljubljeni kviz Družinski dvoboj sicer na malih ekranih po svetu kraljuje že več kot 50 let, svoje različice pa je posnelo več kot 50 držav po svetu. V kvizu se med seboj pomerita dve štiričlanski ekipi družinskih članov. Na začetku predstavnika vsake družine skušata prva pritisniti na gumb in odgovoriti na vprašanje z najpogostejšim odgovorom stotih vprašanih ljudi. Če predstavnik družine pove najpogostejši odgovor, lahko njegova skupina prevzame igro in razkrije vse ostale odgovore. Družina, ki se prebije v finale tekmovanja, se poteguje za glavno nagrado.