Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak hvaležen po razprodanem koncertu

16. 5. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak 2

Jan Plestenjak foto: M24

Slovenski glasbenik je v soboto napolnil dvorano Stožice in poskrbel za navdušenje tako nastopajočih kot številnih oboževalcev, med katerimi so bili tudi številni znani obrazi.

Jan Plestenjak je še enkrat dokazal in pokazal, zakaj je po toliko letih še vedno v samem vrhu slovenske glasbene scene. Hkrati pa je močno presenetil, predvsem tiste, ki ga ne poznajo dobro, s potezo, ki jo je naredil na samem koncertu, saj je na odru možnost ponudil številnim mladim slovenskim glasbenikom. Sam pravi, da zato, ker njemu na začetku dejansko nihče ni pomagal in ker je mnenja, da si mladi takšno pomoč zaslužijo. 

Jan Plestenjak foto: M24

In kako se bo po pripravah in koncertu Jan regeneriral? "V ponedeljek gremo v eno dobro gostilno v Novi Gorici (DAM boutique hotel & restaurant), k prijatelju Urošu Fakuču, ki ima Michelinovo zvezdico. On je moj oboževalec in si je res želel na moj koncert, ampak ima ob sobotah polno gostilno. Zato sem rekel, da pridem v ponedeljek, da naj naredijo nekaj na žlico, naj da eno dobro vino, pridem jaz, Coto, Žan, vzeli bomo kitaro ... "

Žan Serčič foto: Media24

Anej Piletič foto: M24

Na odru so se mu pridružili tudi številni glasbeni gosti, poleg že stalnega Žana Serčiča tudi slovenski skakalec Žiga Jelar, ki je na odru pokazal tudi svoj mali kristalni globus, pa Marjetka Vovk, številni udeleženci šova Slovenija ima talent Tina Pezdirec, Maro Stanković, Martin Arbi, Ana Grdadolnik, dvojec BQL in številne druge.

"Zdi se mi, da moraš na takem velikem koncertu pocrkljat oboževalce, jim dat neko začimbo. Obenem pa daš mladim priložnost, saj ste videli, to so bili vsi mladi," je odločitvi, da na oder povabi številne goste, po koncertu povedal Jan. 

Saša Pavlin Stošić, Vesna Milek foto: M24

Bojana in Aleš Uranjek foto: M24

Vrazprodani dvorani Stožice pa smo seveda opazili tudi številne znane obraze, med njimi tudi Sašo Pavlin Stošić in Vesno Milek, vplivnico Leo Filipivoč (Lepa Afna), pa zakonca Bojano in Aleša Uranjeka, predsednika uprave Mercatorja Tomislava Čizmića in številne druge. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: močna polna luna prinaša podporo za obilje
Horoskop
Tedenski horoskop: močna polna luna prinaša podporo za obilje
naslednji članek
Ljubezen po domače: Jure namesto ljubezni deležen jeze
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jure namesto ljubezni deležen jeze