kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

Petra Grah Lazar Necenzurirano

Šefica NPU ima novo službo z bajno plačo, ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

shakira Odkrito.si

Shakira - to se ji dogaja sedaj ...

doncic Ekipa24.si

Tukaj je odgovor! Dončić hrvaškemu zvezdniku, ...

Lovro o škodoželjnih govoricah, da Mija ni več njegova
| V.M.

Lovro o škodoželjnih govoricah, da Mija ni več njegova

Mija in Lovro, POP TV

Čeprav so številni gledalci veseli, ker Mija in Lovro nadaljujeta svojo ljubezensko zgodbo, parček okuša tudi zlobne govorice in privoščljive komentarje na temo njunega razhoda. In kaj si mislita o vsem skupaj?

Vse do konca predvajanja 6. sezona šova Ljubezen po domače je bilo potrebno počakati, da sta lahko Mija in Lovro tudi uradno obelodanila, kako se je nadaljevala njuna televizijska romanca. Na veliko veselje številnih gledalcev sta zaročenca ostala v partnerskem razmerju, je pa res, da so zaradi potrebnega skrivanja vzklile številne govorice, ki sedaj kritično brbotajo v komentarjih na družbenem omrežju. Da je vse laž, nakladanje in da nista skupaj, trdijo nekateri, parček pa se ob tem zgolj nasmehne, nenazadnje sama najbolje vesta, kakšen je njun odnos.

Foto: POP TV - Mija in Lovro se imata zelo rada.

A da bo jasno enkrat za vselej: Govorice držijo ali ne držijo? »Ne držijo. Se mi je pa tudi oddahnilo, ker je bilo težko skrivati in ohranjati to skrivnost do konca šova. V Kočevju so naju sicer sosedje videvali že prej, Mija je zvezda Kočevja, pred ostalimi pa je bilo potrebno skrivati. Kaj naj rečem o ljudeh, ki mislijo in pišejo slabo o nama? Prav nič, požvižgam se nanje,« je za Bum novice smeje se dejal Lovro in pojasnil, da se je tudi televizijska zaroka zgodila po njegovih željah in načrtih, s čimer je presenetil celo produkcijsko ekipo, ki mu je nato malce pomagala pri sami izvedbi.

Foto: POP TV - Lovro pomaga skrbeti za Mijino mamo.

Foto: POP TV - Več mesecev sta morala skrivat razmerje.