Boštjan Romih z družino. foto: osebni arhiv
Boštjan Romih pravi, da njihova družina največ uživa lokalno pridelano hrano, ki jo kupijo pri bližnjih kmetih. »Ker živimo na vasi, je ta možnost še bolj priročna. Sicer prisegamo na ekološko pridelano hrano, a v prvi vrsti prevlada to, da je ta hrana okusnejša, pa čeprav je zanjo treba odšteti kakšen evro več kot v trgovini. Skušamo jesti zdravo. Kombinacija beljakovin in zelenjave ali ogljikovih hidratov in zelenjave je res odlična.«
Pri Romihovih sami pečejo tudi kruh. »Začel sem jaz, ki sem se peke kruha že v mladosti naučil od mame, potem je to od mene prevzela Lara, ki speče zdaj boljši kruh kot jaz. Moko kupimo pri kmetu, prednost pa je tudi v tem, ker mešanice za kruh lahko pripravljamo sami. Najraje imamo kruh s semeni, v katerih so poleg sončničnih tudi lanena in sezamova semena.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.