nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gašper Bergant in Žan Papič: najbolj naju nasmejejo otroci

27. 5. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Fejmiči, poplave 3

Fejmiči, Gašper Bergant, Žan Papič foto: Promocijski material

Slovenska komika vsak teden sproti skrbita za dobro voljo Slovencev, zadnje tedne pa skupaj s Sašem Staretom navdušujeta tudi v predstavi Fantovščina. Kdo najbolj nasmeje njiju in kaj bil za njiju najbolj "fejmič" trenutek?

Poleg uspešne predstave Fantovščina in številnih samostojnih projektov, Gašper Bergant in Žan Papič ustvarjata tudi tedenski podcast Fejmiči, ki si ga je mogoče ob sobotnih dopoldnevih ogledati tudi na kanalu YouTube. In kaj je bil njima najbolj "fejmič" trenutek v karieri? "Sam teh trenutkov zares še nisem doživel. To, da sva imela možnost gostiti dva človeka z olimpijsko medaljo - Jure Košir in Cene Prevc. To mi je najbolj 'fejmič' trenutek," pove Žan, Gašper pa doda: "To, da me je ustavila 70-letna gospa in mi povedala, da naju posluša vsako soboto, ko kuha kosilo za svojega moža. Ko te poslušajo upokojenci, si lahko samo srečen."

Na vprašanje, kaj njiju, komika, najbolj nasmeji, pa sta odgovorila enako. "Otroci s svojimi iskrenimi izjavami," je namreč pojasnil Žan, Gašper pa mu je k temu pritrdil. "Te nepričakovane izjave mulcev so neprecenljive."

prejšnji članek
Daša Fiegl: čez celoten šov sem imela težave z nespečnostjo
Resničnostni šovi
Daša Fiegl: čez celoten šov sem imela težave z nespečnostjo
naslednji članek
Odkrivamo skriti jezik kozmetičnih izdelkov
Moda&Lepota
Odkrivamo skriti jezik kozmetičnih izdelkov