nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Smešna prigoda Alenke Husić

28. 5. 2022; 05.00
Avtor: Revija Lady
Alenka Husić

Alenka Husić foto: Marko Debello Ocepek

Pevki Alenki Husić veliko pomenijo prijateljske vezi. Poleg Ane in Tinkare ima trdno vez tudi z Iris, na katero jo med drugim veže naslednji zabaven spomin ...

Alenka Husić je v zasedbi Bepop Ladies obkrožena z ženskami. »Iskreno, nikoli nisem bila obdana z gručami prijateljic, mi je veliko več pomenilo, da imam peščico trajnejših prijateljstev, nekaj se jih je obdržalo še iz časov osnovne in srednje šole, za kar sem neizmerno hvaležna. Danes imam precej zasedeno življenje, vsekakor pa kdaj hrepenim tudi po kakšnem ženskem vikendu,« se nasmeji Alenka.

Alenka Husič, Ana Praznik, Tinkara Fortuna, Bepop foto: Instagram Ana Praznik

Kljub temu da se z Ano in Tinkaro poznajo dlje časa, pa je njena vez z Iris iz zasedbe Sopranos enako, če ne še bolj trdna. »Za nama z Iris je precej smešnih prigod, marsikaj sva že doživeli skupaj in sva nerazdružljivi že celih deset let. Ena izmed najbolj smešnih prigod je vsekakor pokvarjeno vozilo na avtocesti na pol poti do nastopa v tujini in čakanje na avtovleko. Med čakanjem sva pojedli kosilo, se uredili, naličili in na sam nastop zamudili največ deset minut, a so fantje začeli kar brez naju,« še razkrije sogovornica, ki bo z omenjeno zasedbo naslednje leto slavila že 15. obletnico delovanja.

Sopranos foto: Daniellz Photogaphy

prejšnji članek
Tako je odraščala igralka Darja Reichman
Svet slavnih
Tako je odraščala igralka Darja Reichman
naslednji članek
3 znaki depresije
Zdravje
3 znaki depresije