oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova voditeljica RTV blesti v vlogi hostese

30. 5. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
liza praprotnik

Liza Praprotnik foto: revija zvezde

Danes na male ekrane prihaja nova informativna oddaja Panorama, ki bo na sporedu vsak delovnik ob 19.55 na TV Slovenija 2. Z njo se v večerni program seli tudi Lua Praprotnik, sicer že znan obraz televizijskih ekranov. Trenutno jo lahko tako recimo v vlogi hostese Moni v seriji Ja, Chef!.

Kako je simpatično Lizo pot vodila v voditeljske in novinarske vode? "Med študijem sem delala/sodelovala pri dveh projektih na komercialni televiziji, sicer bolj razvedrilnega tipa. Ko se je zadnji projekt končal, pa sem dokaj kmalu po radiu zasledila obvestilo/povabilo – da pri oddaji Dobro jutro iščejo/vabijo k sodelovanju novinarje in voditelje. Prijavila sem se in takrat še pod dr. Ljerko Bizilj kot v. d. odgovorne urednice Dobrega jutra in TV SLO3 začela soustvarjati oddajo Dobro jutro, sčasoma pa sem začela občasno delati tudi na TV SLO3/parlamentarnem programu," nam je zaupala Praprotnikova, ki še vedno sodeluje tudi v seriji Ja, Chef!

Liza Praprotnik foto: Matic Kremžar

"Ko smo se pred snemanjem serije začeli pogovarjati o liku s producenti, mi je bilo rečeno, da naj predvsem sebe vnesem v Moni. Sama sem prijazna, je pa res, da je scenarij za Moniko napisan tudi tako, da je malo naivna in večino časa prijazno nasmejana. Da sem naivna, pa zase ne bi mogla ravno reči," pa pravi o svoji igrani vlogi.

Oddajo Panorama bodo izmenjaje vodili David Urankar, Liza Praprotnik in Andreja Gregorič. Razdeljena bo v več rubrik, znotraj katerih bodo obravnavali različne tematike.  

prejšnji članek
Korošci v boj za naslov naj imitatorja
Resničnostni šovi
Korošci v boj za naslov naj imitatorja
naslednji članek
Poprova meta za osvežitev, zdravje in rešitev na vrtu
Moda&Lepota
Poprova meta za osvežitev, zdravje in rešitev na vrtu
#nasazenazenska
nasazenazenska