reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi o sinovem zanimanju za glasbo in igro

8. 6. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
luka-basi

Luka Basi foto: aktual

"Zvečer pol ure pred spanjem je vedno žurka."

Glasbenik Luka Basi je konec meseca maja predstavil nov hit Kamiondžija, ki ima na kanalu Youtube že več kot 600 tisoč ogledov. S tem pa je napovedal tudi vrnitev v ljubljanske Križanke, kjer 17. septembra pripravlja Dalmatinsko noč, na kateri ne bodo manjkali niti številni gosti. V pogovoru med predstavitvijo pesmi pa je spregovoril tudi o tem, če njegova otroka, tri leta in pol star Tai in  dobri dve leti stara Tia, že kažeta zanimanje za nastope in glasbo. 

Oba sta namreč že sodelovala pri snemanju videospota svoje matere Nastje Gabor za pesem Mama, Tai pa je nastopil tudi v videospotu dvojca Maraaya za pesem Zdaj pa greš. 

"Takrat je bil star tri leta. Desetkrat si mu lahko dal navodila, pa je vse z veselem delal. Tudi na snemanju Kamiondžije je bil in ko sem se fotografiral, se je takoj še sam želel. Uživa pred kamero," nam je zaupal Luka in dodal, da že oba kažeta zanimanje za glasbo, a da ju z Nastjo v to ne silita. "Pri nas je tako vedno glasba. Tai gre kar sam po kitaro in mikrofon, potem pa je Tia malo na mikrofonu, on pa na kitari. Imamo tako klasiko, da je zvečer pol ure pred spanjem žurka, onadva na polno plešeta in pojeta." Tai po besedah glasbenika sicer kaže veliko zanimanje za igranje kitare, mlajša Tia pa predvsem za ples in petje.

prejšnji članek
Liza Praprotnik: Ponoči sem bolj kreativna
Svet slavnih
Liza Praprotnik: Ponoči sem bolj kreativna
naslednji članek
Video: Žan Serčič z desnim krošejem nad Chorchypa
Svet slavnih
Video: Žan Serčič z desnim krošejem nad Chorchypa