benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Zorjan se je s to hrvaško pevko takoj ujela

10. 6. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
minea, nika-zorjan

Minea in Nika Zorjan foto: Neo Visuals

Medtem, ko aktualni poletni hit Nike Zorjan 1, 2, 3, osvaja številne poslušalce in gledalce in njen videospot dviga veliko prahu, se je prekmurki prav s trenutno aktualnim singlom zgodil velik uspeh. Nad pesmijo se je navdušila ena najbolj poznanih hrvaških pevk, Minea, ki je skupaj z Niko prav to pesem posnela v hrvaškem jeziku.

Pevko Mineo slovenska publika pozna po uspešnicah, kot so Rano, Good boy, Malo fali ... in drugih. Z Niko sta se spoznali pred nekaj leti in se takoj ujeli. Obe sta poznani po spevnih melodijah, dobri energiji, vedno nasmejanem obrazu. Da sta prava kombinacija, sta vedeli na prvem snemanju v studiu.

"Takoj sva kliknili! Glasbena kemija, smeh, polno dobe energije, vse to se je enostavno zgodilo med mano in Mineo. Mineo obožujem, že odkar sem bila majhna punčka. Njene uspešnice Rano, U ponoć pozvoni, Bit' će bolje, dobro poznam, seveda pa Rano ne manjka na nobeni fešti pri nas v Sloveniji niti v mojem repertoarju. Če bi mi pred nekaj leti nekdo rekel, da bom z Mineo posnela duet, bi se mu smejala. Pa glej to! (smeh) Komaj čakam, da poslušalci slišijo pesem in si pogledajo video," je Nika pospremila izid pesmi.

Minea in Nika Zorjan foto: Neo Visuals

Tudi Minea ni skrivala navdušenja ob izidu pesmi in videa: "Že ko sem pred nekaj leti prvič spoznala Niko, me je takoj osvojila! Tako pozitivna je in srčna, da sem se druženja na snemanju pesmi in videospota izjemno veselila! Vse skupaj je potekalo v sproščenem in pozitivnem vzdušju in res sem uživala. Veselim se najinega skupnega nastopa na velikem odru festivala CMC v Vodicah, seveda pa verjamem, da bova imeli priložnost zapeti tudi na kakšnem skupnem koncertu tako na Hrvaškem kot v Sloveniji." 

Pesem sta napisala Raay in Nenad Ninčević, videoprodukcija NEO VISUALS pa je ustvarila video.

prejšnji članek
Deželak Junak zbral 924.116,75 evrov za počitnice otrok
Svet slavnih
Deželak Junak zbral 924.116,75 evrov za počitnice otrok
naslednji članek
Za Luko in Karimom že 200 oddaj
Resničnostni šovi
Za Luko in Karimom že 200 oddaj