palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Za Luko in Karimom že 200 oddaj

10. 6. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Masterchef sodniki 2022_skupaj_vertikalna

Masterchef sodniki 2022 foto: ProPlus

Danes bo na slovenski komercialni televiziji predvajana že 200. oddaja kuharskega šova MasterChef. Od vsega začetka pa sta del nje tudi Luka Jezeršek in Karim Merdjadi. Bine se je ekipi pridružil pozneje. Kako se "starosti" šova MasterChef spominjata začetkov?

Pred nami je današnja izločitvena oddaja šova MasterChef in nato še finalni teden kuharske oddaje, že naslednji petek bomo tako dobili naslednika Bruna Šulmana in osmega zmagovalca slovenske različice oddaje. Današnja oddaja pa bo jubilejna za Luko Jezerška in Karima Merdjadija, ki sta sodnika že vse od prve sezone oziroma od leta 2015. Bine Volčič pa se jima je pridružil v četrti sezoni. Kako se starosti oddaje spominjata začetkov?

»Prva oddaja v prvi sezoni je bila nekakšna avdicija za tekmovalce. Ogromno število tekmovalcev je pripravilo svojo jed. Naša naloga je bila izbrati najboljše. Zame nekaj popolnoma novega. Prvič v zelo resni vlogi in nalogi pred kamero,« je povedal Karim, Luka pa dodal: »Že kar nekaj časa sem imel željo, da pogledam prvo sezono, in vesel sem, da so zdaj vse pretekle sezone dostopne na VOYO. Za nazaj sem si pogledal kar nekaj oddaj in moram priznati, da niso videti tako slabo. (smeh) Dejstvo pa je, da smo z leti postali bolj vešči nastopa, in vidi se, da smo se v vsaki novi sezoni vedno bolj vživeli v vlogo, ki jo imamo v MasterChefu.«

Kakšna pa je razlika v tekmovalcih? »Tekmovalci danes pridejo pred sodnike veliko bolj pripravljeni kot takrat. Kar je normalno in tako je tudi prav. Po toliko sezonah predvajanj mora tekmovalec vedeti, da če ne bo pripravljen, bo hitro šel adijo,« še dodaja Karim, ki je bil najbolj navdušen nad Brunovo sladico iz sedme sezone in burgerjem z račjimi jetri iz aktualne sezone.

prejšnji članek
Nika Zorjan se je s to hrvaško pevko takoj ujela
Svet slavnih
Nika Zorjan se je s to hrvaško pevko takoj ujela
naslednji članek
Kateri je vaš živalski vodnik?
Zdravje
Kateri je vaš živalski vodnik?